Πρόβλημα με Ζλάτκοβιτς και Ρέγιες

Τραυματίες αποχώρησαν οι Ζλάτκοβιτς και Ρέγιες από την προπόνηση του Διαγόρα την Τρίτη (01/02) προβληματίζοντας τον Ρουτζιέρη.

Πρόβλημα με Ζλάτκοβιτς και Ρέγιες

Την Πέμπτη οι Ροδίτες δίνουν σημαντικό εντός έδρας αγώνα για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αν θέλουν να προκριθούν στους «4» θα πρέπει να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα από το Περιστέρι. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης ανησυχεί για το αν θα είναι έτοιμοι τόσο ο Σέρβος όσο και ο Ισπανός άσος καθώς αποχώρησαν τραυματίες από το οικογενειακό διπλό της Τρίτης.

Η κατάσταση και τον δύο ποδοσφαιριστών θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (02/02) και ο τεχνικός του Διαγόρα θα γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους. Σίγουρος απόντας για την ομάδα της Ρόδου θα είναι ο Χατζόπουλος, καθώς είναι τιμωρημένος.