Serie A: Ακάθεκτες για Champions League Αταλάντα και Νάπολι, ισοπαλία για Ρόμα! (Videos+Photos)

Serie A: Ακάθεκτες για Champions League Αταλάντα και Νάπολι, ισοπαλία για Ρόμα! (Videos+Photos)

Serie A: Δύσκολες νίκες για Αταλάντα και Ρόμα επί Ουντινέζε και Κροτόνε αντίστοιχα-Ισόπαλη με την Σασουόλο η Ρόμα, σημαντική νίκη η Λάτσιο!

Η «μάχη» για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, παίρνει... φωτιά μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής στην Ιταλία. Αταλάντα και Λάτσιο πήραν νίκες έστω και δύσκολα στην έδρα τους, ενώ η Ρόμα άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Σασουόλο. Την προσπέρασε η Λάτσιο που νίκησε τη Σπέτσια, για την οποία πέτυχε το γκολ της χρονιάς ο Βέρντε!

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 3-2

Στο Μπέργκαμο η Αταλάντα επιβλήθηκε 3-2 της Ουντινέζε. Δύο γκολ του Μουριέλ (19’ και 43’) έδωσαν προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να μειώσει ακριβώς στο 45’ ο Περέιρα.

Πλεονέκτημα δύο τερμάτων έδωσε ο Ζαπάτα στο 61’ για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 3-2 στο 71’ με τον Λάρσεν, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Αταλάντα έφτασε τους 58 βαθμούς και είναι 3η στο -2 απ’ τη Μίλαν που «στραβοπάτησε» με την Σαμπντόρια! Η Ουντινέζε είναι 12η με 33 βαθμούς.

ΝΑΠΟΛΙ-ΚΡΟΤΟΝΕ 4-3

Τα βρήκε… σκούρα η Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» κόντρα στην ουραγό Κροτόνε, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 4-3 τελικά.

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά που ήταν βασικός, σε τρία λεπτά πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Με τον Ινσίνιε στο 19’ και τον Οσιμιέν στο 22’. Η Κροτόνε μείωσε με τον Σίμι στο 25’, για να έρθει ο Μέρτενς στο 34’ να κάνει το 3-1.

Σίμι και Μεσάιας στο 48’ και στο 59’ «πάγωσαν» τους Ναπολιτάνους ισοφαρίζοντας σε 3-3! Τελικά τη λύση για την ομάδα του Γκατούζο την έδωσε ο Ντι Λορέντζο στο 73’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3!

Η Νάπολι είναι πλέον στους 56 βαθμούς και την 3η θέση σε 28 αγώνες. Η Κροτόνε παρέμεινε τελευταία με 15 βαθμούς.

 

ΛΑΤΣΙΟ-ΣΠΕΤΣΙΑ 2-1

Σημαντική νίκη για τη Λάτσιο επί της Σπέτσια με 2-1, σε ένα ματς όμως που όλα τα επισκίασε η γκολάρα του Βέρντε! Ο πρώην άσος της ΑΕΚ έκανε το 1-1 στην αναμέτρηση με απίθανο ψαλιδάκι, που ίσως να είναι και το γκολ της χρονιάς!

Ο Λατσάρι στο 56’ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Βέρντε να ισοφαρίζει στο 73’ με το απίθανο γκολ που σημείωσε! Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με πέναλτι του Καϊσέδο στο 88’, ολοκληρώνοντας το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολών στις καθυστερήσεις των Λατσάρι και Κορέα.

 

Η Λάτσιο με το αποτέλεσμα αυτό βρέθηκε 6η προσπερνώντας τη Ρόμα, έχοντας 52 βαθμούς. Η Σπέτσια έμεινε στους 29 και τη 16η θέση.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΡΟΜΑ 2-2

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στην έδρα της Σασουόλο η Ρόμα, που πλέον βλέπει το… πουλάκι του Champions League να πετάει.

Με πέναλτι του Πελεγκρίνι στο 26’ προηγήθηκαν οι «τζιαλορόσι». Ο Τραορέ ισοφάρισε στο 57’, για να έρθει ο Πέρες να κάνει το 1-2 στο 69’! Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ρασπαντόρι στο 85’!

Έτσι η Ρόμα έπεσε στην 7η θέση με 51 βαθμούς όντας στο -1 απ’ τη Λάτσιο που έχει και ματς λιγότερο! Η Σασουόλο είναι 9η με 40.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΠΑΡΜΑ 2-2

Σημαντικό βαθμό στη «μάχη» της για σωτηρία, πήρε η Πάρμα στην έδρα της Μπενεβέντο η οποία προερχόταν απ’ το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γιουβέντους!

Ο Γκλικ στο 23’ έκανε το 1-0, με τον Κούρτιτς στο 56’ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 60’ ακυρώθηκε γκολ του Γκάλιολο και τελικά η Μπενεβέντο έκανε το 2-1 με τον Ιονίτα στο 67’. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Μαν στο 88’.

Η Μπενεβέντο έφτασε τους 30 βαθμούς και είναι στην 15η θέση, ενώ η Πάρμα παρέμεινε προτελευταία έχοντας πλέον 20 βαθμούς.

 

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ 0-2

Στη Σαρδηνία η Κάλιαρι «καιγόταν» για βαθμούς, αλλά οι «Έλληνες» της Βερόνα πέρασαν με 2-0! Μπάρακ στο 54’ και Λαζάνια στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων (!) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για την ομάδα της Βερόνα που έφτασε τους 41 βαθμούς στην 8η θέση, ενώ η Κάλιαρι είναι τρίτη απ’ το τέλος με 22!

 

ΤΖΕΝΟΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-1

Ισόπαλο έληξε ίσως το πιο… αδιάφορο ματς της αγωνιστικής στο Καμπιονάτο. Στο «Λουίτζι Φεράρις» η Τζένοα φιλοξένησε την Φιορεντίνα και προηγήθηκε με τον Ντέστρο στο 13’. Ο Βλάχοβιτς ισοφάρισε για τους «βιόλα» στο 23’.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη ο Φρανκ Ριμπερί στο 51’. Η Τζένοα έφτασε τους 32 βαθμούς και είναι 13η, ενώ η Φιορεντίνα ακολουθεί στην 14η με 2 βαθμούς λιγότερους.

 

 



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved