Οι θεωρίες συνομωσίας, το λάθος Μαρτίνς, ο Κουέστα, η υποκρισία για Παναθηναϊκό και το μαύρο χάλι!

Οι θεωρίες συνομωσίας, το λάθος Μαρτίνς, ο Κουέστα, η υποκρισία για Παναθηναϊκό και το μαύρο χάλι!

Ο Μαρτυριάρης είναι ξανά εδώ τώρα που… βράζει ο τόπος μετά το Κύπελλο και πριν την τελική ευθεία του Πρωταθλήματος!

*Δεν μπορώ καθόλου αυτή τη θεωρία συνομωσίας γύρω απ’ το γκολ του Κουέστα… ε συγγνώμη του Μπουχαλάκη! Βασικά τι συγγνώμη; Του Κουέστα είναι, αυτά τα «έξυπνο γκολ» είναι να είχαμε να λέγαμε…

*Σε ένα παράλληλο σύμπαν (αυτά δεν γίνονται εδώ προς Θεού) αν ο Κουέστα ήθελε να είναι πιο… χαλαρός ρε παιδί μου, έτσι θα το έκανε; Θα κατέστρεφε την καριέρα του ουσιαστικά; Γιατί αυτή η φάση θα γίνει θέμα παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα!

*Αυτό που εγώ θα συζητούσα για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Άρη, είναι οι επιλογές του Μαρτίνς. Έχει κάνει τεράστια λάθη κι απλά επειδή η ομάδα του δεν έχει αντίπαλο, κρύβονται κάτω απ’ το χαλάκι. Σε ματς στόχου, πας χωρίς Σα-Βαλμπουενά και δεν έχεις στην ενδεκάδα Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνη, Ελ Αραμπί;

*Μην ακούσω την μπούρδα «ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και ισάξιες ενδεκάδες». Καμία ομάδα στον πλανήτη δεν έχει ισάξιες ενδεκάδες. Δείτε Μπάγερν, δείτε Ρεάλ, δείτε Παρί, όποια θέλετε. Αν βγάλεις 5-6 ενδεκαδάτους, θα υπάρχει θέμα… Κι όλα αυτά ο Ολυμπιακός τα έκανε με την καλύτερη ομάδα μετά απ’ αυτόν!

*Ο Άρης να ξέρετε όχι απλά το ήθελε, «καιγόταν» για να προκριθεί! Και τακτικά το ματς το πήγε ΑΨΟΓΑ. Ο Μάντζιος κράτησε τον Ολυμπιακό μακριά απ’ την εστία του, ευκαιρία δεν μπορούσαν να κάνουν. Και δέχτηκε γκολ έτσι… Το είχε πει ο Όσιμ.

*Είπα Όσιμ, πάμε Παναθηναϊκό. Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι. Πήγε ο κόσμος στο Κορωπί και είπε στους παίκτες να σοβαρευτούν, είπε στον Μπόλονι να βρει μια ενδεκάδα κτλ. Προφανώς και φταίνε, αλλά οι πρώτοι και βασικοί φταίχτες δεν ήταν εκεί.

*Και το θέμα είναι πως δεν έχει νόημα όλο αυτό. Θα αλλάξει μυαλά ο Μπόλονι στα 67; Θα γίνει ο Καμπετσής εξτρέμ; Επειδή τον Πογιάτος τον έκραζαν όλοι που έβαζε τον Καρλίτος εξτρέμ και τώρα ο Ρουμάνος βάζει Καμπετσή ή Ιωαννίδη ακραίους. Ε κάπου έλεος ρε φίλε!

*Είναι υποκρισία όλο αυτό όμως. Ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο κακός ποδοσφαιρικά, που ακόμη κι όταν νικούσε έπρεπε να προβληματίζονται οι πάντες. Δεν είχε συμμαζευτεί αμυντικά η ομάδα. Απλά τις ευκαιρίες που έκαναν οι αντίπαλοι, δεν τις μετέτρεπαν σε γκολ. Στα τελευταία ματς, άλλαξε αυτό και τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

*Καθαρά ποδοσφαιρικά, απ’ όσα έχουμε δει μέσα στη σεζόν, Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης είναι η τετράδα που αξίζει να εκπροσωπήσει τη χώρα στην Ευρώπη. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι… πώς να το πω απλά; Κακές ομάδες (δε λέω τραγικές επειδή έχω τακτ).

*Το ακόμη χειρότερο είναι πως εμπιστεύτηκαν δύο προπονητές που δεν μπορεί να μην ήξεραν τι να περιμένουν απ’ αυτούς. Δε θα μιλήσω για φήμες και πληροφορίες που γράφονται δεξιά κι αριστερά. Και οι δύο ομάδες προπονητή θα αλλάξουν το καλοκαίρι. Δεν τίθεται θέμα…

*Μικρό το ενδιαφέρον στα Play Offs να ξέρετε. Το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στα πλέι άουτ! «Σφαγή» θα γίνει. Κι αν «κάτσει» κάνα Χ2 στο ΟΦΗ-ΑΕΛ, μιλάμε για… γλέντι!

*Τον Γιαννίκη όταν ανέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον κορόιδευαν τον άνθρωπο για τον τρόπο που μιλάει. Τώρα; Τι έχουν να πουν; Λογικά θα… κάθισαν όλοι στο παγωτό για να δροσιστούν.

*Αληθεύει πως ο Λουτσέσκου… τρίβεται για να γυρίσει Ελλάδα; Που να πας ρε Ραζβάν μου; Ποιος να σε πληρώσει εσένα με το κασέ που έχεις;



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved