Η αλήθεια για τους «Ζωσιμάδες», η πρεμούρα-ήττα των δύο «συμμάχων», ο Λιβάγια κι ο χαμός για Ευρώπη!

Η αλήθεια για τους «Ζωσιμάδες», η πρεμούρα-ήττα των δύο «συμμάχων», ο Λιβάγια κι ο χαμός για Ευρώπη!

Κρύο καιρός για… Μαρτυριάρη, με επισήμανση των γεγονότων που απλά δε βλέπουν ορισμένοι ενώ είναι μπροστά στα μάτια τους!

*Φωνάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα που δε θα παίξει στα Γιάννινα το ματς με τον Παναθηναϊκό. Φωνάζουν κάτι περιφερειάρχες, δήμαρχοι, υπεύθυνοι γηπέδων κτλ. Η αλήθεια, όμως, είναι μία!

*Ο ΠΑΣ Γιάννινα κανονικά δε θα έπρεπε να έχει δικαίωμα να παίζει σε αυτό το χάλι που ονομάζει γήπεδο από τα μέσα του Νοέμβρη μέχρι τα μέσα Μάρτη κάθε αγωνιστικής σεζόν! Εκτός κι αν κάνει κάτι να το φτιάξει!

*Σεβαστές οι προσπάθειες δε λέω, αλλά είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Σε μια πόλη με αυτή τη συχνότητα βροχής, με αυτές τις θερμοκρασίες, με αυτή την υγρασία, έχεις ένα γήπεδο που δεν το βλέπει ο ήλιος απ’ τη μία πλευρά! Ε, δουλευόμαστε μεταξύ μας;

*Εγώ θα το πω κι ας με κράζουν… Ο ΠΑΣ ευνοείται κάθε ματς που παίζει στους «Ζωσιμάδες». Και είναι τεράστια αδικία για τις ομάδες που αγωνίστηκαν εκεί. Όπως ο Άρης, η ΑΕΛ, ο Βόλος, ο Απόλλων Σμύρνης. Μην κοιτάτε τα αποτελέσματα, είναι άδικο που θέτεις σε κίνδυνο όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές!

*Κάθετα λοιπόν, ή το φτιάχνεις… χαλί ή δεν ξαναπαίζεις εκεί. Τέλος! Γιατί τώρα ζούμε μια κωμωδία σε εξέλιξη που δεν έχει κανένα νόημα.

*Όλη αυτή η… σκόνη σηκώνεται από άλλες ομάδες, βέβαια, όχι τόσο απ’ τον ΠΑΣ που στην τελική τα συμφέροντά τους προσπαθεί να προασπίσει κι ας έχει άδικο. Μία απ’ αυτές τις ομάδες είναι ο Άρης.

*Ρε συ Άρη, είχες τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έπαιζε με… τα δεύτερα σχεδόν λόγω κορονοϊού και τραυματισμών. Δεν τον νίκησες να πας τη διαφορά στους 8 και να τελειώσει η ιστορία. Τι φωνάζεις τώρα;

*Πάντως, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός που άρχισε το Πρωτάθλημα με πορεία… υποβιβασμού, προκαλεί φόβο στη «συμμαχία» Ολυμπιακού-Άρη αναφορικά με το αν θα πάρει μια θέση για Ευρώπη και συζητιέται τόσο έντονα το αν ευνοείται απ’ τη διαιτησία και τις αποφάσεις συνολικά, είναι μια ένδειξη του μεγέθους των «πράσινων». Για να τα λέμε και όλα…

*Για την «εύνοια» του Παναθηναϊκού σας τα είπα και την προηγούμενη φορά. Τα οριακά υπήρχε περίπτωση σε άλλη εποχή να δίνονταν υπέρ του; Υπήρχε περίπτωση να μη διεξαχθεί αγώνας των «πράσινων» στα Γιάννινα; Υπήρχε περίπτωση να αλλάξει έδρα σε αναμέτρηση του; Τις απαντήσεις τις ξέρετε. Ο Παναθηναϊκός δεν αδικείται όπως τον αδικούσαν. Τα άλλα τα βλέπουμε στην πορεία.

*Πάει ο Λιβάγια απ’ την ΑΕΚ… Σαν πολύ εύκολα δεν «τελείωσε» ρε παιδιά; Μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Η πορεία θα δείξει αν θα βγει σε καλό για την Ένωση. Πάντως ο Κροάτης δε νομίζω να «τελείωσε» για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο μέλλον δεδομένα θα απασχολήσει.

*Ήδη θα είχε απασχολήσει να ξέρετε. Αλλά υπάρχει ένα στοιχείο που… φρέναρε πολλούς. Ο ιδιόρυθμος χαρακτήρας του. Αν δεν υπήρχε αυτός, άλλωστε, δε θα τον βλέπαμε στην Ελλάδα πιθανότατα.

*Ακούω για 10 εκατ. ο ένας για Τζόλη, 15 ο άλλος, 20 ο τρίτος. Καμία σημασία δεν έχουν όλα αυτά. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και το ποια ομάδα θα κάνει πρόταση. Η Μπριζ που μαζί με τον Κρέμτσικ έφτασε την πρόταση κοντά στα 13.000.000 (μαζί με την τιμή του Τσέχου) δεν είχε τύχη. Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρθει και πει «πάρε 10.000.000», είστε σίγουροι πως η απάντηση θα είναι όχι;

*Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Τζόλη, είναι διπλό: Πρώτον αν μπορεί να τον κρατήσει μετά το ερχόμενο καλοκαίρι και δεύτερον να πάρει όσο περισσότερα μπορεί. Ο μικρός, πάντως, εύκολα μπορεί να γίνει η ακριβότερη πώληση Ελληνικής ομάδας.

*Τι γίνεται με την Ευρώπη ρε σεις; Χαμός ε; Όλοι ψάχνουν το αν θα είναι ο Άρης ή ο Παναθηναϊκός που θα πάρει την τελευταία θέση. Ναι ε; Είστε σίγουροι πως θα είναι αυτή η… μάχη; Εγώ σας λέω να μην αποκλείσετε να γελάσουμε. Με ποιο τρόπο; Να γίνει… μάχη στα play offs ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό! Το αποκλείετε; Εκεί σας θέλω και τους τρεις…

*Και μια και το πήγα εκεί, περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Ολυμπιακός-Άρης. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον αήττητο να κυνηγά αφού έχασε απ’ τον Παναθηναϊκό, θα είναι κουρασμένος απ’ την Ευρώπη, λέτε να έχουμε καμιά… έκπληξη;

*Τον Μπρούνο Γκάμα δεν τον αφήσεις εκτός σε τέτοιο ματς… Απλά τα πράγματα. Μειώνεις την ομάδα σου όταν ουσιαστικά «λες» πως δε θες τον καλύτερό σου παίκτη στο δυσκολότερο παιχνίδι, αλλά τον θες στα… εύκολα.

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό υπέρ ΕΠΟ!

Παναθηναϊκός: Πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό υπέρ ΕΠΟ!

Χριστοβασίλης: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα χάριζε την πρόκριση αν…» (photos)

Χριστοβασίλης: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα χάριζε την πρόκριση αν…» (photos)

Επίσημο: Η νέα ομάδα του Μάρκο Λιβάγια - Τι δήλωσε ο Κροάτης (photos)

Επίσημο: Η νέα ομάδα του Μάρκο Λιβάγια - Τι δήλωσε ο Κροάτης (photos)

Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved