Serie A: Επιστροφή στις νίκες για Μίλαν, αγωνίστηκε ο Ζλάταν! (Videos+Photos)

Serie A: Επιστροφή στις νίκες για Μίλαν, αγωνίστηκε ο Ζλάταν! (Videos+Photos)

Serie A: Εύκολο 2-0 της Μίλαν επί της Τορίνο στο «Σαν Σίρο», επανήλθε ο Ιμπραϊμοβιτς παίζοντας στο τελευταίο πεντάλεπτο!

Ξεπέρασε την κακή ψυχολογία απ’ την ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους η Μίλαν. Με τους «ροσονέρι» να… ξεσπούν στην άλλη ομάδα της πόλης, την Τορίνο. Η «Γκρανάτα» που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού αποδείχθηκε… χαμηλό εμπόδιο για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι και το τελικό 2-0 ήταν απλή καταγραφή των όσων έγιναν στο χορτάρι.

Σημαντικό γεγονός για τους «ροσονέρι» η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς! Ο Σουηδός σούπερ σταρ ήταν στον πάγκο και πέρασε στο ματς στο 85’ αντί του Ράφαελ Λεάο, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, μη θέλοντας να δώσει δικαιώματα στην Τορίνο. Και κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με ωραίο συνδυασμό στο 25’. Ο Ερναντέζ άφησε στον Ντίαζ, αυτός με τη μία έβγαλε κάθετα στον Λεάο, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

 

Το 2-0 ήρθε με πέναλτι στο 36’. Ο Μπραχίμ Ντίαζ μπήκε στην περιοχή, ο Μπελότι τον ανέτρεψε με τον διαιτητή αρχικά να μη δίνει τίποτα. Απ’ το VAR τον ενημέρωσαν πως κάτι υπάρχει, είδε το βίντεο και τελικά υπέδειξε την παράβαση. Ο Κεσί ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 2-0 και «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη.

 

Το δεύτερο μέρος κύλησε περισσότερο με τη Μίλαν να διαχειρίζεται το προβάδισμά της και δίχως να δείχνει διάθεση να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Η Τορίνο δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι για να αποκτήσει ελπίδες στο ματς κι έτσι το 2-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Με τη Μίλαν να φτάνει τους 40 βαθμούς όντας μόνο πρώτη, ενώ η Τορίνο παρέμεινε στην 19η θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 12 βαθμούς.



Δείτε το αυτοκίνητο τύπου Formula που κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό
Δείτε το αυτοκίνητο τύπου Formula που κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό
Λαμίν Γιαμάλ: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στην Ιστορία»
Λαμίν Γιαμάλ: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στην Ιστορία»
Μαρούσι: Απέκτησε για δύο χρόνια τον Τζόρνταν Κινγκ
Μαρούσι: Απέκτησε για δύο χρόνια τον Τζόρνταν Κινγκ
Άρης: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Ράτσιτς και Τεχέρο
Άρης: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Ράτσιτς και Τεχέρο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved