Μπαρτσελόνα: Τον… χρυσώνει ακόμη κι αν φύγει!

Μπαρτσελόνα: Τον… χρυσώνει ακόμη κι αν φύγει!

Μπαρτσελόνα: Πως θα… ελαφρύνει κατά 33.000.000 ευρώ το ταμείο των Καταλανών, είτε μείνει είτε φύγει ο Λιονέλ Μέσι απ’ τη Βαρκελώνη!

Έχετε συνηθίσει να διαβάζετε στα συμβόλαια παικτών που έρχονται στην Ελλάδα, για μπόνους μερικών χιλιάδων ευρώ. Τα οποία σαφώς και είναι μεγάλα ποσά! Όμως αυτό που έχει γίνει με την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι, μοιάζει με… επιστημονική φαντασία, αλλά είναι αληθινό!

Όπως είναι γνωστό, ο Αργεντινός άσος παραλίγο να αποχωρήσει απ’ τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Τελικά έμεινε στην ομάδα και θα φανεί τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Αυτό που είχε υπογράψει το 2017 και λήγει το 2021 δηλαδή.

Όπως αποδεικνύεται πάντως, είχε πολλούς λόγους για να μη φύγει τελικά, γι’ αυτό και ο πατέρας και εκπρόσωπός του ήταν κάθετος προς την παραμονή του! Για την ακρίβεια ήταν 33.000.000 λόγοι! Αυτό ακριβώς είναι το ποσό που θα πάρει ο Αργεντινός, ολοκληρώνοντας το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα»!

Όταν υπέγραψε το 2017, στη συμφωνία είχε προβλεφθεί μπόνους αφοσίωσης σε περίπτωση που μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος του συμβολαίου (2021 δηλαδή) ύψους 33.000.000 ευρώ!

Το καλοκαίρι λοιπόν, η Μπαρτσελόνα… βρέξει χιονίσει πέρα από τους μισθούς και τις δόσεις συμβολαίων, θα πληρώσει στον Μέσι έξτρα 33.000.000 ευρώ για την… αφοσίωσή του! Ανεξάρτητα απ’ το αν ο λατινοαμερικάνος άσος μείνει ή φύγει! Με λίγα λόγια, μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα και οι Καταλανοί να τον… χρυσώσουν με αυτό το ποσό!

ο συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ με τους Καταλανούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και το μέλλον του παραμένει στον... αέρα.

Μετά από όσα έγιναν το φετινό καλοκαίρι ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ο Μέσι θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα, καθώς ακόμα δεν έχει καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσει για νέο συμβόλαιο.

Ωστόσο, ακόμα κι αν φύγει οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να του πληρώσουν 33 εκατομμύρια ευρώ καθώς στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές το 2017 υπήρχε μπόνους αφοσίωσης εφόσον ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Συνολικά αυτό ήταν 66 εκατ. ευρώ και το πρώτο μισό η διοίκηση το κατέβαλε στον Μέσι τον περασμένο Φεβρουάριο.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved