Επέστρεψε σε ομάδα «έκπληξη» ο Τουρέ (photos)

Επέστρεψε σε ομάδα «έκπληξη» ο Τουρέ (photos)

Επιστροφή στη δράση για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Γιάγια Τουρέ 

Έτοιμος για νέες... περιπέτειες, παρά τα 37 του χρόνια, είναι ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος άρχισε προπονήσεις με τη Λέιτον Όριεντ (League 2 της Αγγλίας), χωρίς να αποκλείει την πιθανότητα να δελεάσει κάποια ομάδα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο τέσσερις φορές κορυφαίος Αφρικανός Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς, επιθυμεί να παραμείνει σε φόρμα, ενώ τελευταία φορά που πάτησε το χορτάρι αγγλικού γηπέδου ήταν στο τέλος της σεζόν 2017-18, όταν αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι για να «μετακομίσει» στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Ο Τουρέ ευχαρίστησε σε συνέντευξη του την Λέτιον Οριέντ που του επέτρεψε να προπονηθεί, ενώ μίλησε και για τις φιλοδοξίες του... «Ο προπονητής και το προσωπικό είναι φανταστικοί που μου επέτρεψαν να έρθω και να προπονηθώ με τους παίκτες της ομάδας. Είναι μια τεράστια ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος. Το καλωσόρισμα ήταν φανταστικό. Θέλω απλώς να το απολαύσω μέχρι την τελευταία στιγμή. Το ποδόσφαιρο, για μένα, είναι το παν. Ημουν εκτός δράσης τους τελευταίους τρεις μήνες, λόγω του lockdown από τον κορονοϊό, και σκέφτηκα ότι μου έλειπε κάτι. Είναι δύσκολο. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι. Θέλω να προπονηθώ και να κάνω ό,τι καλύτερο και ίσως... Θα δούμε!».



Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι ένα: ψυχραιμία!
Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι ένα: ψυχραιμία!
Ρεάλ Μαδρότης: «Συναγερμός» για Μπέλιγχαμ
Ρεάλ Μαδρότης: «Συναγερμός» για Μπέλιγχαμ
Πανιώνιος: «Ο Τζορτζ Πάπας έβρισε τον Φάνη Χριστοδούλου»
Πανιώνιος: «Ο Τζορτζ Πάπας έβρισε τον Φάνη Χριστοδούλου»
Κύπελλο Ελλάδας: Μύκονος και Καρδίτσα για μια θέση στο Final-8
Κύπελλο Ελλάδας: Μύκονος και Καρδίτσα για μια θέση στο Final-8
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved