Άρης: Ατομικό ο Σόουζα, τέλος ο Βαρδάκης

Άρχισε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο αμυντικό να προπονείται μόνος του. Αλλάζουν γυμναστή οι «κίτρινοι».

Λευτέρης Μπακολιάς
Άρης: Ατομικό ο Σόουζα, τέλος ο Βαρδάκης

Πέρα απ’ την ψυχολογική επιβάρυνση και το σοκ του αποκλεισμού έτσι όπως ήρθε, το ματς με την ΑΕΚ έφερε έντονη κόπωση στους παίκτες του Άρη. Λογικό μια και η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση και κάθε λεπτό της αναμέτρησης ήταν γεμάτο ένταση, άρα απέφερε μεγάλη απώλεια ενέργεια.

Η έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ, περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην Ένωση. Οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε παιχνίδια μικρού χώρου. Ατομικά γυμνάστηκε ο Ούγκο Σόουζα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Τέλος η συνεργασία με Βαρδάκη

Πέρα απ’ τα αγωνιστικά, μετά το τέλος του μήνα θα υπάρξει αλλαγή στο τεχνικό τιμ των «κίτρινων». Πιο συγκεκριμένα θα αντικατασταθεί ο γυμναστής της ομάδας, Λάζαρος Βαρδάκης. Η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει στις 30 του μήνα και η απόφαση που έχει ληφθεί είναι να αναζητηθεί άλλος υπεύθυνος φυσικής κατάστασης που θα ενσωματωθεί στο τιμ του Ένινγκ.