Λουτσέσκου: «Να φύγουμε με το τρόπαιο σπίτι μας - Ήθελα τελικό με κόσμο»

Λουτσέσκου: «Να φύγουμε με το τρόπαιο σπίτι μας - Ήθελα τελικό με κόσμο»

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Το σύνθημα προκειμένου ο «Δικέφαλος του Βορρά» να κατακτήσει το τρόπαιο έδωσε ο τεχνικός της ομάδας Ράζβαν Λουτσέσκου

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κούραση που υπάρχει και αν θα παίξει ρόλο: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, θα είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, γεμάτο συναισθήματα, είμαστε δύο καλές ομάδες, καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι οι ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, υπάρχει δίψα για το τρόπαιο. Όταν παίζεις ένα τελευταίο παιχνίδι και κρίνεται ένα τρόπαιο, πρέπει να δώσεις το 100% για να φύγεις χαρούμενος».

Για το στοιχείο που θα κάνει την διαφορά για τον ΠΑΟΚ: «Η στατιστική είναι ένα πράγμα που ενδιαφέρει εσάς. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι οι 15 παίκτες που θα χρησιμοποιήσουμε. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Έχω αυτοπεποίθηση στην θέληση των παικτών μου και την θέληση για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ».

Για το πως θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι: «Μπορείς να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση που και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη. Το παιχνίδι θα κερδιθεί από την ομάδα που θα ξέρει να εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία, από την ομάδα που θα έχει την αυτοπεποίθηση, μια αυτοπεποίθηση που δίνει την δυνατότητα να παίξεις καλύτερα μπροστά. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο αντίπαλός μας, αλλά εμείς είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουμε να φύγουμε με αυτό το τρόπαιο που έχουμε δεξιά μας στο σπίτι μας».

Για την απουσία των οπαδών από τον τελικό: «Δεν ξέρω στην Ευρώπη βρίσκονται μαζί οι προπονητές στην συνέντευξη Τύπου; Νομίζω ότι ο κάθε προπονητής πρέπει να έχει την ελευθερία να μιλήσει όπως αυτός θέλει. Από την άλλη είμαι προπονητής, έχω πει ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται με φιλάθλους. Είναι κρίμα που θα γίνει χωρίς φιλάθλους, αλλά από την άλλη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Αν ήταν στο χέρι μου ο τελικός θα γινόταν με φιλάθλους».

Για την περσινή σεζόν συγκριτικά με την φετινή: «H περσινή σεζόν είναι διαφορετική. Το πρωτάθλημα τελείωσε με την ομάδα μας αήττητη να γράφει ιστορία. Αύριο είναι ένας τελικός, μια διαφορετική διοργάνωση, θέλουμε να το απολαύσουμε και να είμαστε εμείς αυτοί που στο τέλος θα σηκώσουμε το τρόπαιο. Είναι τόσο όμορφο να είσαι νικητής και όλοι μας το αισθανόμαστε αυτό και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για την πίεση που θα έχει ο ΠΑΟΚ: «Η πίεση υπάρχει πάντα. Χωρίς να έχει σημασία αν κερδίσαμε το πρωτάθλημα ή παίξαμε δύο τελικούς με την ΑΕΚ. Αύριο είναι διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε τέλειοι».

Για το αν υπάρχει φαβορί στον αυριανό τελικό: «Δεν θέλω να μιλήσω για φαβορί. Έχω μιλήσει για την ομάδα μας και αυτό είναι, έχουμε αυτοπεποίθηση».

Για τις απουσίες Βιεϊρίνια και Μαρουσίο: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό. Έχουμε ένα γκρουπ, έχουμε διαθέσιμους παίκτες, που θα καλύψουν τις ανάγκες του αγώνα. Σας έχω πει ξανά αν ένα γκρουπ έχει καλό τρόπο δουλειάς, τότε οι απουσίες δεν επηρεάζουν πολύ. Ενδεχομένως να υπάρχει μια αλλαγή στο στυλ και τις λεπτομέρειες, αλλά ο τρόπος που αγωνίζεται αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να μας δίνει ικανοποίηση».

Για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό του ΠΑΟΚ: «Τι να σας απαντήσω; Αν δεν με ρωτούσατε δεν θα το είχα σκεφτεί καν. Έχουμε έναν τελικό Κυπέλλου, πρέπει να φύγουμε έχουμε προπόνηση».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved