Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Κ20)

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Κ20)

Σε δύσκολες συνθήκες διεξήχθη το παιχνίδι Νέων της Καλλονής με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0.

Οι άνεμοι ήταν ισχυροί και δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των νεαρών παικτών. Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλονή διατήρησε προβάδισμα σε κατοχή και προϋποθέσεις σημειώνοντας μάλιστα στο σύνολο οκτώ τελικές προσπάθειες για γκολ. Η γηπεδούχος ομάδα είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά από δοκάρι του Τριανταφύλλου ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική κλασική ευκαιρία. Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε προβάδισμα σε ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι παίκτες του Δημήτρη Γαβαλά δουλεύοντας οργανωμένα άμυνα και επίθεση κράτησαν μακριά από την εστία τους φιλοξενούμενους. Η ισορροπία της Καλλονής άνοιξε δρόμο για το 1-0 που ήρθε στο 82’ μετά από στημένη φάση και κατόπιν κεφαλιάς στη μικρή περιοχή από τον Σοφιάνη.

Σχεδόν στα τελευταία λεπτά του αγώνα και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες έκαστος λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καστριτσέα στο 85’ και του Γιουκαρή στο 90’. Αιτία στάθηκε σκληρό μαρκάρισμα του πρώτου στον Σοφιάνη ενώ σκληρό μαρκάρισμα πραγματοποίησε σε αντίπαλο παίκτη και ο μέσος της Καλλονής. Ωστόσο αυτό το γεγονός δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο κλείδωσε στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Μετά το ματς, ο προπονητής της Καλλονής Κ20 Δημήτρης Γαβαλάς δήλωσε: «Συνεχίζοντας μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήσαμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Superleague. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ ενώ κρατήσαμε καθαρή την εστία μας παρά τους υπερβολικά ισχυρούς ανέμους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας είχε περισσότερες πρωτοβουλίες αλλά γρήγορα επαναφέραμε την αμυντική και επιθετική μας ισορροπία. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ ενώ αν και μείναμε με δέκα παίκτες πήραμε το τρίποντο. Συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά τα οποία δείχνουν ότι βρήκαν τα πατήματα τους. Υπενθυμίζω ότι όταν μιλάγαμε για ατυχή αποτελέσματα είμαστε απόλυτα ειλικρινείς. Εύχομαι την ίδια και ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ευχαριστούμε ξανά αυτά τα παιδιά».

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μαλλής, Παγκράτης, Τηνιακός, Καραγιώργης, Γιαζιτζόγλου, Αγριμάκης, Τριανταφύλλου, Κίστα (63’ Γιώργου), Σοφιάνης, Κροτσίδας (57’ Γιουκαρής),Λαμπράκης (88’ Τζελίδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανίδης, Μάνος, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Κυριακόπουλος, Παπαπέτρου (84’ Γαρυφαλλόπουλος), Μαργαρίτης (71’ Κονίδας), Τσόφλιος, Συρέγγελας, Γκρόσος (46’ Ασσέν)



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved