Μετανιωμένος ο Βενγκέρ που δεν πήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο  (photos)

Μετανιωμένος ο Βενγκέρ που δεν πήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο (photos)

Το πόσο πολύ μετάνιωσε για το ότι δεν απέκτησε πριν από 11 χρόνια τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο πέρυσι Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ ενώ αιφνιδίασε για το καλύτερο απόκτημα στην καριέρα του μέχρι σήμερα.

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ μιλώντας σε επίσημο χορηγό της ομάδας του ("Huawei") αναφέρθηκε στους παίκτες που θα ήθελε να έχει στη διάθεση του και σ’ εκείνους με τοπυς οποίους ευτύχησε να συνεργαστεί τονίζοντας αναφορικά με την πρώτη …κατηγορία «αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο είναι που βρέθηκα πολύ κοντά στο να υπογράψω τον Κριστιάνο Ρονάλντο» (σ.σ. το 2003 όταν τελικά ο νεαρός τότε Πορτογάλος μετακόμισε από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην μεγάλη αντίζηλο των «κανονιέρηδων» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το αντίπαλο δέος του Βενγκέρ σερ Άλεξ Φέργκιουσον και παράδεχθηκε: «Και αυτό γιατί όχι μόνο δεν τον έφερα στην Άρσεναλ αλλά υπέγραψε και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που εξακολουθεί να μας πονάει ακόμα και σήμερα».

1411039710882 wps 3 Football Premier League A

Σ’ ότι αφορά όμως τα σημαντικότερα αποκτήματα του στα 18 χρόνια που κάθεται στον πάγκο των Λονδρέζων δεν κατέταξε όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι τον Τιερί Ανρί αλλά είπε χαρακτηριστικά:"Δεν θα έλεγα ποτέ ποιος παίκτης ήταν ο κορυφαίος αλλά νομίζω πως είναι οι μεταγραφές παικτών όπως του Λαουρέν τον οποίο εντοπίζεις όταν δεν το κάνει κανένας άλλος.Ήταν δεξιός μέσος που τον έβαλα να παίζει δεξιό μπακ και ήταν στην ομάδα των «ανίκητων» (σ.σ το προσωνύμιο που δόθηκε στους παίκτες της Άρσεναλ τη σεζόν 2003-04 όταν κατέκτησε η ομάδα του Λονδίνου τον τίτλο στην Πρέμιερ χωρίς ούτε μία ήττα σε 38 αγωνιστικές).

1411040260227 wps 6 Didier Drogba of Chelsea
Όσο για τον παίκτη που θα προτιμούσε να έχει στην ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια και όχι ως αντίπαλο ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με τα 15 γκολ του εις βάρος της Άρσεναλ σε ισάριθμα ματς αναδείχθηκε …νικητής.


«Δεν κατάφερα να τον αποκτήσω όταν έπαιζε στη Γαλλία και ήξερα από τότε πως ήταν καλός παίκτης. Μας πλήγωνε όταν έπαιζε εναντίον μας στα μεγάλα παιχνίδια, κάτι που δεν θα συνέβαινε εάν τον είχαμε στη δική μας ομάδα" είπε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ για τον Ιβοριανό άσο που το 2004 μετακόμισε στη γειτονική Τσέλσι και έκανε τεράστια καριέρα στους «μπλε» στους οποίους και επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι μετά από διετή περιπλάνηση σε άλλες «πολιτείες».



Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved