«Απόδειξη ο Μόγες»
Ο μάνατζερ του Απόστολου Βέλλιου, Θεόφιλος Καρασαββίδης, μίλησε στο «Sentra fm» και δήλωσε ικανοποιημένος από τον πελάτη του.
Το ντεμπούτο του στη Πρέμιερ Λιγκ, έκανε ο Απόστολος Βέλλιος, στην αναμέτρηση της Έβερτον με την Άστον Βίλα. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε για δέκα λεπτά και έκανε αισθητή την παρουσία του. Ο μάνατζέρ του, Θεόφιλος Καρασαββίδης τόνισε στον «Sentra fm» σχετικά με το ντεμπούτο του νεαρού επιθετικού.
«Με ικανοποίησε γιατί ο Απόστολος, κατάφερε να εγκλιματιστεί μέσα σε ενάμιση μήνα στον αγγλικό τρόπο παιχνιδιού. Έκανε μια γεμάτη εμφάνιση, βοηθώντας την ομάδα του αν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά μόνο για δέκα λεπτά. Το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσει όπως ξεκίνησε. Με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένας προπονητής που είναι χρόνια στην ομάδα. Το γεγονός ότι πήρε τον Βέλλιο με δική του απόφαση δεν αφήνει περιθώρια για να πούμε περισσότερα. Του αρέσει πολύ να δουλεύει με νέους παίκτες», είπε συγκεκριμένα.