Όλυμπος Κέρκυρας: Την Τετάρτη 4/6 η δίκη για το γήπεδο

Όλυμπος Κέρκυρας: Την Τετάρτη 4/6 η δίκη για το γήπεδο

Για την Τετάρτη 4/6 ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της ιδιοκτησίας του γηπέδου του Ολύμπου Κέρκυρας από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η διοίκηση του Ολύμπου ζητά την στήριξη των φιλάθλων στην προσπάθεια του κράτους να κλέψει το ιδιόκτητο γήπεδο του Ολύμπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 21 Μάη 2014 ήταν να συζητηθεί στο ΣτΕ το ιδιοκτησιακό καθεστώς για το γήπεδο του Ολύμπου, αλλά πήρε αναβολή για την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014. Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αφού μετά τα όσα έχουμε ζήσει σαν λαός τα τελευταία χρόνια, στόχος έχει γίνει και το γήπεδο της ομάδας, ένας πνεύμονας αθλητικός στην πόλη της Κέρκυρας, ένας χώρος που δίνει διέξοδο στη νεολαία της Κέρκυρας.

Δεν φτάνει που το κράτος έχει αφήσει στην τύχη του τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αλλά με την προσπάθεια να κλέψει και το ιδιόκτητο γήπεδο του Ολύμπου, δείχνει ότι θέλει να αφανίσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η οικογένεια του Ολύμπου, αλλά φρονούμε όλη η αθλητική οικογένεια του νησιού, όλα τα σωματεία, ποδοσφαιρικά ή όχι, όλα τα αθλητικά σωματεία θα ενώσουν τις φωνές τους και θα σταματήσουν τη διάλυση του κερκυραϊκού αθλητισμού.

Πέρασαν οι εκλογές και δεν θέλαμε να δώσουμε τροφή σε κάποιους να εκμεταλλευτούν τον αγώνα του Ολύμπου και γενικότερα του ερασιτεχνικού αθλητισμού του νησιού μας, για το λόγο αυτό και σιωπήσαμε. Καλούμε τώρα όλους όσοι πραγματικά αγαπάνε τον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου, όλους όσους κέρδισαν ή έχασαν στις εκλογές να στηρίξουν έμπρακτα το Ιστορικό μας σωματείο να ξεπεράσει το σκόπελο της αδικίας και της εξαφάνισης μας από τον αθλητικό χάρτη. Ιστορία 80 χρόνων δεν μπορεί να σβήσει. Θα βρουν απέναντί τους όλους τους Ολύμπιους, όλους τους υγιείς φιλάθλους του νησιού μας.

Καλούμε τον Υπουργό κ. Δένδια, την βουλευτή κα Γκερέκου, τον βουλευτή κ. Σαμοϊλη, τον περιφερειάρχη κ. Σπύρου και τον νεοεκλεγέντα κ. Γαλιατσάτο, τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Τρεπεκλή και τον νεοεκλεγέντα κ. Νικολούζο, όλους τους φορείς του νησιού και όλα τα σωματεία, να σταθούν δίπλα μας στην πιο δύσκολο αγώνα που δίνει ο 80ντάχρονος Όλυμπος για να κρατήσει το σπίτι του. Δεν διαπραγματευόμαστε ούτε ένα τετραγωνικό εκατοστό του σπιτιού μας.

Φίλοι του αθλητισμού, σταθείτε δίπλα μας στη πιο κρίσιμη καμπή του Ιστορικού μας σωματείου.Copa del Rey: Η Ρεάλ την πρόκριση στην παράταση – Πέρασε και η Μπιλμπάο
Copa del Rey: Η Ρεάλ την πρόκριση στην παράταση – Πέρασε και η Μπιλμπάο
Λαμία: Διαζύγιο με Μπάμπη, συνεχίζει στην Καλλιθέα
Λαμία: Διαζύγιο με Μπάμπη, συνεχίζει στην Καλλιθέα
Πανόραμα Euroleague: Πήρε ανάσα ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ το clasico - Η βαθμολογία
Πανόραμα Euroleague: Πήρε ανάσα ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ το clasico - Η βαθμολογία
ΣΕΓΑΣ: Επιστολή Πομάσκι σε πρωθυπουργό και υφυπουργό αθλητισμού για το ΟΑΚΑ!
ΣΕΓΑΣ: Επιστολή Πομάσκι σε πρωθυπουργό και υφυπουργό αθλητισμού για το ΟΑΚΑ!