Συνεχίζεται η δράση του γυναικείου πρωταθλήματος

Συνεχίζεται η δράση του γυναικείου πρωταθλήματος

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το γυναικείο πρωτάθλημα με όλες τις κατηγορίες να κινούνται σε… φουλ ρυθμούς.

Το παιχνίδι των Κρησσών, οι οποίες γνώρισαν την ήττα από τον Βόλο με 5-0, δίνει τη… σκυτάλη στα άλλα τρία ματς της ημέρας στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος. Στις 13:00 ο Οδυσσέας Γλυφάδας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στις 15:00 οι Ελπίδες Καρδίτσας την Καλλιθέα και την ίδια ώρα η Καβάλα τον Άρη.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Στην 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας του πρωταθλήματος όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 15:00, με τις Πιερίδες Μούσες να αντιμετωπίζουν τις Αμαζόνες Δράμας, την Πανσερραϊκή να υποδέχεται τον Μαγνησιακό και τα Μετέωρα τις Αμαζόνες Καλυβίων.

Την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας «κλείνει» το παιχνίδι των Αβαντίδων Χαλκίδας κόντρα στην Αγία Παρασκευή, με τις γηπεδούχες να έχουν το πλεονέκτημα βαθμών και έδρας, καθώς βρίσκονται πρώτες στο βαθμολογικό πίνακα, σε αντίθεση με τις φιλοξενούμενες οι οποίες δεν έχουν κανένα βαθμό.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της Β΄ κατηγορίας.

Στη Γ’ κατηγορία όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 15:00, με τον Μεντέκα Καλαμαριάς να υποδέχεται την Αγροτικό Αστέρα Ημαθίας, τον Θεσπρωτό τα Τρίκαλα, τον Άτταλο Νέας Περάμου τη Λαύρα και τη Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου την Άρτα.

Δείτε ΕΔΩ τα πρόγραμμα της Γ’ κατηγορίας.



Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Τσικίνιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Τσικίνιο
Τα χειρότερα καθίσματα στα γήπεδα που πληρώνεις για να… μην βλέπεις
Τα χειρότερα καθίσματα στα γήπεδα που πληρώνεις για να… μην βλέπεις
Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Τζούρισιτς
Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Τζούρισιτς
ΑΕΚ: Αυτή είναι η εξάδα ξένων για το ματς με τον Ολυμπιακό
ΑΕΚ: Αυτή είναι η εξάδα ξένων για το ματς με τον Ολυμπιακό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved