Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο ΑΟ Τσιλιβή

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο ΑΟ Τσιλιβή

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Τσιλιβή, στην οποία διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Τριταϊικό.

Ειδικότερα, η διοίκηση της νησιωτικής ομάδας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του Αδαμόπουλου από την Ηλεία και του βοηθού Καραλή, καθώς θεωρεί  ότι οι αποφάσεις τους καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Τσιλιβή με τον Τριταϊικό, που έληξε με «λευκή» ισοπαλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την διαιτησία του κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ και του Α΄ Βοηθού του κ. ΚΑΡΑΛΗ οι οποίοι ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Α. Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ – ΤΡΙΤΑΙΚΟΥ με εχθρική διαιτησία καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Αποκορύφωμα της άδικης διαιτησίας η φάση του 85ου λεπτου όπου ο αμυντικός των φιλοξενούμενων γκρεμίζει τον Κουσίδη μέσα στην περιοχή με τους κ. Αδαμόπουλο και κ. Καραλή να κλείνουν τα μάτια τους στην εξόφθαλμη παράβαση.

Βέβαια παρατηρώντας το βίντεο του αγώνα μέσα από την ιστοσελίδα «ioniansports» διακρίναμε μια ακόμη ύποπτη φάση στην οποία ο Δρόσσος Π. μονομαχεί με 4 αντιπάλους στην μεγάλη περιοχή του Τριταϊκου και ο παίχτης με το Νο 3 απωθεί τον Δρόσσο ρίχνοντας στο έδαφος χωρίς να έχει πρόθεση να πάρει την μπάλα.

Οι φάσεις που περιγράφονται πιο πάνω στην διάθεση κάθε υπευθύνου της διαιτησίας και της ΕΠΟ.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε του διαιτητές να  βλέπουν όλες τις ομάδες ΙΣΕΣ και  να μην ξεχωρίζουν  τις Νησιώτικες για το καλό του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ποδοσφαίρου.

Θέλουμε ΙΣΗ μεταχείριση, θέλουμε να μας σέβονται, όπως εμείς μέχρι τώρα το έχουμε δείξει, εμείς θα πολεμάμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η εξέδρα θα έχει τον δικό της ρόλο στα υπόλοιπα παιχνίδια για να την νιώθουν οι αντίπαλοι μας και όσοι νομίζουν ότι θα αδικήσουν ξανά το ΤΣΙΛΙΒΗ είναι γελασμένοι.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την εμφάνισή τους για εμάς είναι ηθικοί νικητές της αναμέτρησης και να ξέρουν ότι θα είμαστε στο πλευρό τους μέχρι το τέλος.

Εκ του Δ.Σ».

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο τεχνικός του Τσιλιβή, Πατρίκ Ενγκεμά, δεν έχει στη διάθεσή του τον Δρόσσο, ο οποίος δέχτηκε μια κλωτσιά στη γάμπα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Τέλος, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν άμεσα.



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved