Κόκε στο Onsports: «Θα πλήρωνα για να παίξω με ΠΑΟΚ»

Κόκε στο Onsports: «Θα πλήρωνα για να παίξω με ΠΑΟΚ»

Ο Σέρχιο Κόκε, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα και τον Άρη, μιλάει στο Onsports για τη νέα του ομάδα στην Ισπανία αλλά και για την αγάπη που συνεχίζει να τρέφει για τους «κίτρινους» και τη Θεσσαλονίκη.

Αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την κίτρινη φανέλα, ενώ μέχρι και σήμερα αρκετοί είναι οι φίλοι του Άρη που θα τον ήθελαν να τον δουν να επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο λόγος για τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ντάιναμο Χιούστον, επέστρεψε στην Ισπανία και πλέον φοράει τη φανέλα της Βαγιεκάνο. 

Το Onsports επικοινώνησε με τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος μας είπε ότι προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα την ερχόμενη Κυριακή (16/10) κόντρα στην Εσπανιόλ, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ που πρόκειται να διεξαχθεί στο «Βικελίδης» σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

-Πως είναι τα πράγματα στη νέα σου ομάδα? Είσαι έτοιμος να κάνεις το ντεμπούτο σου με τη Βαγιεκάνο;

 Τα πράγματα εδώ πηγαίνουν καλά. Εδώ και ένα μήνα κάνω σκληρή προπόνηση για να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου. Την Κυριακή θα αγωνιστώ για πρώτη φορά κόντρα στην Εσπανιόλ. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται είναι απλά να γίνει η αρχή για να μπορέσω να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα καλύτερα.

-Έπειτα από 6 μήνες που έχεις φύγει από την Ελλάδα, τα αισθήματά σου για τον Άρη και τον κόσμο του παραμένουν τα ίδια;

Ο Άρης μου λείπει πολύ, πάρα πολύ και ειδικότερα ο κόσμος. Δεν περνάει μέρα που να μην σκεφτώ τη ζωή μου στη Θεσσαλονίκη.

-Έχεις σκεφτεί ότι μια μέρα θα ξαναγυρίσεις;

Ναι το έχω σκεφτεί. Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να επιστρέψω και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει κι αυτό.

-Έχεις κρατήσει επαφές με κάποιους από τους παλιούς σου συμπαίκτες στον Άρη;

Όσο ήμουν στην ομάδα ήμουν φίλος με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες μου. Πλέον μιλάω μόνο με τον Νέτο. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο με τους υπόλοιπους, απλά είναι και λίγο δύσκολο να κρατήσεις επαφή με τόσα άτομα όταν υπάρχει η απόσταση.

-Έχεις μετανιώσει για την απόφασή σου να φύγεις από τον Άρη και να πας στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Δεν μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα. Νομίζω ότι η χρονική στιγμή που πήρα αυτήν την απόφαση ήταν κατάλληλη. Έπειτα πήγα εκεί και κατάλαβα ότι τελικά ίσως να μην ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για μένα κι έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στην Ευρώπη και να συνεχίσω τη ζωή μου.

-Έχεις παρατηρήσει ομοιότητες μεταξύ της Ράγιο και του Άρη;

Δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν. Οι Ισπανοί αγαπούν την ομάδα τους και είναι πολύ ενθουσιώδεις οπαδοί, αλλά δεν μπορώ να τους συγκρίνω με αυτούς του Άρη. Οι οπαδοί του Άρη είναι φανταστικοί και πάντα θα βρίσκονται στην καρδιά μου.

- Αγωνίζεσαι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, που είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Ποιοί παίκτες του Άρη πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να παίξουν σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα;

Αρκετοί παίκτες θα μπορούσαν να αγωνιστούν εδώ. Ειδικότερα νομίζω ότι οι Σηφάκης, Νέτο, Μισέλ, Φατί, Καστίγιο, Πρίττας και Λαζαρίδης θα μπορούσαν να σταθούν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. 

- Σε δύο εβδομάδες ο Άρης καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελες να βρίσκεσαι σε αυτό το ματς;

Δεν θα ήθελα απλά να βρίσκομαι, αλλά θα πλήρωνα για να παίξω σε αυτόν τον αγώνα. Θέλω να ευχηθώ στον Άρη καλή επιτυχία όχι μόνο σε αυτόν τον αγώνα αλλά σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved