Μαρτίνεθ: «Βάση στην άμυνα»

Μαρτίνεθ: «Βάση στην άμυνα»

Πρωταρχικός στόχος της Λεβάντε στον πρώτο αγώνα των «32» του Europa League με τον Ολυμπιακό θα είναι η άμυνα, όπως τόνισε ο Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ.

Ο τεχνικός ηγέτης της ισπανικής ομάδας, στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (13/2) ενόψει του αυριανού ματς χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την αναμέτρηση, ενώ μίλησε ακόμα για την σχέση του με τον Μίτσελ και το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» το καλοκαίρι.

Αρχικά, ο 48χρονος κόουτς μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό. Εμείς θα δώσουμε βάση στην άμυνα. Ωστόσο, υπάρχει και ρεβάνς, οπότε ακόμη κι αν στραβώσει, έχουμε και την ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με εμπειρία από Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, είναι ευκαιρία για μας και θέλουμε να διασκεδάσουμε το ματς ενώ στόχος μας είναι η νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ».

Ερωτηθείς αν θα προχωρήσει σε αλλαγή τερματοφύλακα, κάτι που έκανε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς της Λεβάντε, απάντησε: «Δεν θα κάνω αλλαγή στον Μουνούα και θα δώσω χρόνο συμμετοχής στον Ακουαφρέσκα. Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα κάνω αλλαγές».

Ακόμα αναφέρθηκε και στο αν θα είναι καλό για την ομάδα του η παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Γνωρίζω τον Μίτσελ, είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής που κάνει πολύ καλή δουλειά και του εύχομαι τα καλύτερα. Βέβαια, η δουλειά του είναι δύσκολη, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Είχαμε πει να μιλήσουμε πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο, θα τα πούμε ως αντίπαλοι σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Τέλος, ερωτηθείς για τις φήμες που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει κρούση για την τεχνική ηγεσία, απάντησε: «Μίλησα με δημοσιογράφους, όχι με τη διοίκηση».

Μάρτινς: «Περιμένω πώς και πώς τον αγώνα»

Ανυπόμονος για την πρώτη «μάχη» των «32» του Europa League εμφανίστηκε ο Ομπαφέμι Μάρτινς. Ο Νιγηριανός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες της Λεβάντε στην συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως περιμένει πώς και πώς να παίξει στην αναμέτρηση.

«Είμαι έτοιμος για να δώσω τα πάντα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς γιατί ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ έμπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Περιμένω πώς και πώς να παίξω σ’ αυτό το παιχνίδι. Χωρίς να παίζω η ομάδα κατάφερε να προκριθεί, ελπίζω να το κάνει και με την παρουσία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)