Μαυροβούνιο :Βαριά καμπάνα για τη μάχη της Ποντγκόριτσα (videos+photos)

Μαυροβούνιο :Βαριά καμπάνα για τη μάχη της Ποντγκόριτσα (videos+photos)

Με βαριά τιμωρία απειλείται το Μαυροβούνιο για όσα έγιναν χθες στο γήπεδο  «Γκράντσκι» της πόλης Ποντογκόριτσα στην αναμέτρηση με την Ρωσία για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2016.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους δυνατούς οιωνούς καθώς μόλις στο 8ο δευτερόλεπτο τραυματίστηκε σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού ο  γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Ιγκόρ Ακινφέεφ.

2701086

Ο Γερμανός  ρέφερι της αναμέτρησης  Ντενίζ Αγιετεκίν διέκοψε το παιχνίδι για 33 λεπτά ενώ ο άτυχος γκολκίπερ της  Ρωσίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Και όχι μόνον αυτό καθώς  υπήρξε και μία 2η και οριστική διακοπή στο β’ μέρος.

279651

Kαι πιο συγκεκριμένα στο 68ο λεπτό όταν αρχικά οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μετά την αστοχία του  Ρομάν Σιρόκοφ στο πέναλτι  που κέρδισαν οι Ρώσοι (αποκρούστηκε από τον Βουκασίν Πόλεκσιτς) και στη συνέχεια οι οπαδοί των  γηπεδούχων βομβάρδισαν με διάφορα αντικείμενα τους παίκτες των φιλοξενούμενων.
ΗUEFA που έχει ξεκινήσει έρευνα για τα έκτροπα αναμένεται αφενός να κατακυρώσει το παιχνίδι 3-0 υπέρ της Ρωσίας και να επιβάλλει στους Βαλκάνιους τόσο  τιμωρία της έδρας τους τουλάχιστον δύο αγωνιστικών καθώς και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

530
Τόσο ο τεχνικός των γηπεδούχων  Μπράνκο Μπρνόβιτς όσο και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου Ρομίρ Ντούρντεβατς ζήτησαν συγνώμη από τους Ρώσους για τα επεισόδια ε τον δεύτερο να παραδέχεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι συμπατριώτες του ενεργούν κατ’ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ο διαιτητής του αγώνα ξανάρχισε το παιχνίδι αφού πρώτα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και ενημέρωση τόσο  του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί όσο και του γενικού της γραμματέα  Τζιάνι Ινφαντίνο.

27568822
Σ’ ότι αφορά τον Ακινφέεφ ο γιατρός της UEFA Σλόμπο Μάντιτς που τον συνόδευσε στο νοσοκομείο τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε τις αισθήσεις του ενώ οι θεράποντες γιατροί  εκεί τόνισαν ότι ο παίκτης είχε τραύμα στο σβέρκο και μικρής έκτασης εγκαύματα και ότι θα παρέμενε για λίγες ώρες  για προληπτικούς λόγους. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αρκετές ώρες αργότερα ο Ακινφέεφ ταξίδεψε αεροπορικώς για την πατρίδα του μετά από εξιτήριο που πήρε.

270FE

Τέλος να σημειωθεί ότι λίγο πριν από την 2η οριστική διακοπή ο Ντιμίτρι Κομπαρόφ κατήγγειλε στον Γερμανό διαιτητή ότι κτυπήθηκε από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα όπου υπήρξαν επίσης μάχες των αστυνομικών δυνάμεων με τους εξαγριωμένους οπαδούς.

2749 1

Είναι η 2η φορά που σοβαρά επεισόδια οδηγούν σε οριστική διακοπή αγώνα των προκριματικών της διοργάνωσης καθώς κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο Βελιγράδι στο παιχνίδι της  Σερβίας με την Αλβανία  στις 14 του περασμένου Οκτωβρίου όταν αμφότερες οι ομάδες τιμωρήθηκαν από την UEFA.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved