Ελ Καντουρί: «Όλοι θέλουμε το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ελ Καντουρί: «Όλοι θέλουμε το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για τις δύο μάχες με τη Κράσνονταρ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τη Κράσνονταρ. Ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι υπάρχει τεράστια θέληση στην ομάδα για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις διπλά ματς. Όταν έχεις ένα παιχνίδι, είναι τελικός. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι είναι 180 λεπτά, ίσως περισσότερα. Η προσέγγισή μας ενδεχομένως να είναι ίδια, αλλά από τη στιγμή που ξέρουμε το αποτέλεσμα, ακόμα κι αν νικήσουμε τίποτα δεν θα έχει τελειώσει και το ίδιο θα ισχύει κι αν χάσουμε. Θα υπάρχει δεύτερο παιχνίδι».

Για το ότι όλοι περίμεναν αντίπαλο τη Μπενφίκα: «Όλοι ήξεραν ότι θα είναι δύσκολα κόντρα στην Μπενφίκα, είναι μεγάλη ομάδα, κανείς μπορεί να μην το πίστευε, αλλά το πιστεύαμε εμείς. Είχαμε δύσκολο πρώτο ημίχρονο, πιεστήκαμε αρκετά κι αντέξαμε, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε τη νίκη. Τα δυνατά κι αδύναμα σημεία της ομάδας δεν χρειάζεται να τα αναφέρω. Τα κρατάμε για μας (γέλια)».

Για το ότι η Κράσνονταρ είναι πιο έτοιμη από Μπεσίκτας, Μπενφίκα: «Ίσως ναι, γιατί έπειτα από επτά παιχνίδια έχεις καλύτερο ρυθμό. Κι εμείς όμως με τη Μπεσίκτας δίναμε τον πρώτο επίσημο αγώνα μας και είχαμε καλά τρεξίματα. Η Κράσνονταρ μπορεί να είναι πιο έτοιμη, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Κοιτάμε εμείς πως θα εμφανιστούμε. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι διαφορετικό να παίζεις χωρίς κόσμο. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει με κόσμο, ειδικά αυτός του ΠΑΟΚ, που παίρνει δύναμη από τον κόσμο. Οι οπαδοί μας είναι ο 12ος παίκτης και δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα. Γι’ αύριο θα είναι καλό για μας, που θα λείπουν οι οπαδοί της Κράσνονταρ και γι’ αυτούς που στη Θεσσαλονίκη δεν θα έχουμε τους δικούς μας οπαδούς. Προέχει, όμως, η υγεία και πρέπει ν’ αποδεχθούμε την κατάσταση. Σε κάθε παίκτη, πάντως, αρέσει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο».  

Για το ποιο θεωρεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ στα δύο ματς: «Ίσως ότι πολλοί παίκτες θέλουν πάρα πολύ να παίξουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχουν παίξει στη διοργάνωση, το παλεύουμε χρόνια. Αυτό είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, έχουμε φτάσει κοντά και θέλουμε να το πετύχουμε. Έχουμε καλή ομάδα, αυτοπεποίθηση, ικανότητες. Είναι λοιπόν ισχυρό το κίνητρο. Σεβόμαστε πολύ τη Κράσνονταρ, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θέλουμε να το δείξουμε στα δύο ματς».



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved