Από μοιραίος… ωραίος ο Κώστας Μανωλάς!

Από μοιραίος… ωραίος ο Κώστας Μανωλάς!

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια στον Κώστα Μανωλά - Αποθέωση από τα μεγάλα ευρωπαϊκά Μέσα

Πριν από μία εβδομάδα ο Κώστας Μανωλάς στάθηκε «μοιραίος» για την Ρόμα, καθώς με αυτογκόλ έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα στην Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 4-1 της ιταλικής ομάδας στον πρώτο προημιτελικό του Champions League. Το βράδυ της Τρίτης (10/4), η ...μοίρα είχε άλλα σχέδια και με πρωταγωνιστή τον Ελληνα άσο, που με εντυπωσιακή κεφαλιά διαμόρφωσε το σκορ πρόκρισης (3-0), έστειλε τους Καταλανούς στο «καναβάτσο» και τους «Ρωμαίους» στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

«Χτυπήστε και εξαλείψτε! Οι Καταλανοί αποχωρούν από την Ευρώπη αφού αποκλείστηκαν από μια Ρόμα που έχει κάνει μια ιστορική επιστροφή. Η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν αγνώριστη, υπέφερε στην άμυνα, ανακριβής στο κέντρο και ανασφαλής στην επίθεση», γράφει χαρακτηριστικά η «El Mundo Deportivo», ενώ η «Marca», σχολιάζει: «Η Ρομα κάνει την μεγάλη επιστροφή. Οποιοσδήποτε προηγουμένως είχε ισχυριστει ότι θα καλυφθεί η διαφορά, εθεωρειτο τρελός. Το χειρότερο από όλα, είναι οτι το αποτελεσμα ήταν δίκαιο. Η Μπαρτσα έπαιξε ένα ασχημο παιχνίδι, χωρίς άμυνα ή επίθεση. Το γεγονός ότι δεχτηκε μόνο τρία γκολ, είναι ευτύχημα».

«Η αποτυχία μιας αυτοκρατορίας», τιτλοφορείται η «As», που προσθέτει: «Η χειρότερη Μπάρτσα της σεζόν, έχει καταστραφεί από την Ρόμα και αποκλεισθηκε και πάλι στους προημιτελικούς. Για τρίτη φορά στη σειρά, η Μπάρτσα δεν θα φτάσει στους ημιτελικούς του Champions League. Χωρίς προσωπικότητα, χωρίς κανένα επιχείρημα».

6b691c5e6be9fd0a2078fdb597ad47dc

Οσον αφορά στην «El Pais», αποδίδει με ακρίβεια τι συνέβη στην ιταλική πρωτεύουσα: «Η Ρόμα νίκησε την Μπαρτσελόνα χωρίς αντίσταση. Η Μπάρτσα έπαιξε παθητικά και φοβισμένα».

Κυρίαρχο θέμα και στον ιταλικό Τύπο, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, η ιστορική πρόκριση της Ρόμα. «Απίστευτο, αδιανόητο! Αυτό συνέβη πραγματικά. Η Ρόμα στους ημιτελικούς του Champions League, αφού νίκησε 3-0. Η Μπαρτσελόνα στο καναβάτσο από τον «ξυλοδαρμό» του Τζέκο (6`), του Ντε Ρόσι (58`) και του Μανωλά (82`)», γράφει χαρακτηριστικά η Tuttosport, ενώ η «Corriere della Sera», αναφέρει: «Ένα αριστούργημα, κάτι παραπάνω από ένα θαύμα, αυτή η νίκη φαινόταν αδύνατη. Η Ρόμα μετέτρεψε τον Μέσι και τον Σουάρες σε δύο επαρχιακούς κυνηγούς και την ομάδα σε ένα είδος Crotone (σ.σ. 18η στο Καμπιονάτο)».

Η «Gazzetta dello Sport», έχει τίτλο: «Η Μπάρτσα έχασε από τη Ρόμα. Ένα τρελό βράδυ» και σχολιάζει: «Με έναν γαλαξιακό Τζέκο, έναν επικό Μανωλά και έναν προπονητή (σ.σ. Ντι Φραντζέσκο), που κάνει τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα». Τέλος, η «Corriere dello sport», επισημαίνει: «Στο τέλος ενός απίστευτου, μοναδικού παιχνιδιού, ο Τζέκο και οι σύντροφοί του γιορτάζουν μια τρελή νίκη. Η Μπάρτσα δεν έγινε ποτέ επικίνδυνη, επειδή ο Μέσι έπαιξε σαν φάντασμα».

Διαβάστε επίσης:

«Μανωλάς, ο άγγελος του Ντι Φραντσέσκο που ολοκλήρωσε το θαύμα»

Το έπος της Ρώμης! Εκτός ημιτελικών η Μπαρτσελόνα με μυθικό Μανωλά! (video)

Ο Μανωλάς «πόνεσε» τον Ινιέστα!



Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved