Κομπανί: «Για γέλια ο Σιδηρόπουλος»

Κομπανί: «Για γέλια ο Σιδηρόπουλος»

Αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2) αποδείχτηκε ο διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο Έλληνας ρέφερι προκάλεσε την οργή της αγγλικής ομάδας με τα σφυρίγματά του, καθώς ρέφερι απέβαλε δύο παίκτες των «πολιτών» και αρνήθηκε δύο πέναλτι στον Σέρχιο Αγουέρο. Το κορυφαίο του λάθος ήταν όταν σε φάουλ του Πόντους Βέρνμπλουμ πάνω στον Αργεντινό φορ, δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον πραγματικό… δράστη, αλλά παρατήρησε λάθος παίκτη της ΤΣΣΚΑ.

Με δηλώσεις του ο Βενσάν Κομπανί παραδέχτηκε την κακή εικόνα της Σίτι, αλλά δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τον Σιδηρόπουλο.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Είμαστε άτυχοι φέτος σε αυτόν τον τομέα. Όμως το να δείχνεις κίτρινη κάρτα σε λάθος παίκτη είναι για γέλια. Έγινε όμως. Όλοι κάνουμε λάθη και πιθανότατα εμείς κάναμε στο ματς περισσότερα λάθη από τον διαιτητή. Κάποια στιγμή θα πάρουμε κι εμείς ένα σφύριγμα που θα ξεσηκώσει τους αντιπάλους. Δεν μπορεί να είναι πάντα όλα εναντίον μας», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της Σίτι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχαμε καλή απόδοση. Στα τελευταία 20 λεπτά είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε παρότι με εννιά παίκτες στο γήπεδο. Όμως στα προηγούμενα 70’ δεν ήμασταν καλοί κι αυτό είναι ευθύνη όλης της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο όμως πάντα υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες και πρέπει να αντιδράσουμε».



Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)