Στην κοσμάρα τους!

Στην κοσμάρα τους!

Εδώ ο κόσμος χάνεται και στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να κάνουν μικροπολιτική αποδεικνύοντας πως δεν έχουν συναίσθηση των γεγονότων -Γράφει ο Γιάννης Κουβόπουλος

Εδώ ο κόσμος χάνεται και κάποιοι συνεχίζουν να... χτενίζονται. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προηγούμενο με κάποιους... κοντινούς των «ερυθρολεύκων» να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ή να μην καταλαβαίνουν. Μακάρι να συμβαίνει το δεύτερο. Γιατί αν συμβαίνει το πρώτο τότε το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Είναι αδιανόητο, την στιγμή που ολόκληρη η χώρα, ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου κάποιοι να μην μπορούν να ξεκολλήσουν.

Την στιγμή που επι ελληνικού εδάφους δεν κινείται τίποτα (σε αθλητικό επίπεδο) εκείνοι στον... χαβά τους. Και πραγματικά αν δεν είχε «σκάσει» το θέμα «ΠΙΤΙΝΟ» πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκαναν. Τι θα έλεγαν, τι θα έγραφαν... Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Αμερικανός τεχνικός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο NCAA και υπήρξαν και οι επίσημες ανακοινώσεις-δηλώσεις τόσο από το Κολέγιο του Αϊόνα όσο και από τον ίδιο τον Ρικ Πιτίνο έχουν... λυσσάξει. Δεν σταματάνε με τίποτα. Τόσο κράξιμο στον Αμερικανό ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έχουν ρίξει. Βέβαια όλοι εκείνοι είναι οι ίδιοι που σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση της υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ τον έβγαλαν τελειωμένο για να φύγει από τον Ολυμπιακό και δεν άνοιξε... μύτη. Και τώρα το παίζουν...τιμητές. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

«Ριτουί» και Άγιος ο Θεός

Το σημαντικότερο είναι πως σε μια τέτοια δύσκολη εποχή, σε τόσο κρίσιμες ημέρες για όλο τον Ελληνισμό κάποιοι συνεχίζουν να ζουν στην κοσμάρα τους και να κοιτάνε μόνο την πάρτη τους. Συναίσθηση...μηδέν. Το μόνο που ενδιαφέρει τα «κλικς», τα «φαβς» και τα... ριτουί. Δεν πα να πεθαίνει κόσμος.

Όσο για το θέμα του Παναθηναϊκού και του Πιτίνο δεν είναι τώρα η ώρα να πούμε τίποτα. Ο coach έκανε την επιλογή του και αποφάσισε να την δημοσιοποιήσει την δεδομένη χρονική στιγμή. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά πως τώρα δεν είναι η ώρα να ασχοληθούν με το θέμα. Η χώρα είναι σε κόκκινο συναγερμό, αθλητικές δραστηριότητες δεν υπάρχουν και οι «πράσινοι» έχουν ξεκάθαρες προτεραιότητες, συναισθανόμενοι πλήρως τις δραματικές στιγμές που βιώνει ολόκληρη η Ελλάδα. Μακάρι να ενεργούσαν έτσι όλοι...


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved