Μία ίσον καμία…

Μία ίσον καμία…

Το να νικήσεις τον Πανιώνιο δε λέει πολλά και δε σημαίνει και τίποτα!

Ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν είναι αποτυχημένος. Για να ξέρουμε και τι λέμε… Απέτυχε στις επιλογές του καλοκαιριού, απέτυχε στο να κάνει κάτι καλύτερο απ’ την περασμένη σεζόν ποδοσφαιρικά, απέτυχε σύμφωνα με τη θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα (χωρίς το -6 φέτος). Έχουμε ακόμη δρόμο βέβαια. Απλά και να βελτιωθούν κάπως κάποιοι τομείς, δε θα σε φτάσουν στο σημείο που περιμέναμε όλοι στο ξεκίνημα της περιόδου. Το να γίνει… εκτόξευση απ’ τη μία μέρα στην άλλη, μοιάζει απίθανο αν και μακάρι να πέφτουμε έξω.

Στην ουσία λοιπόν. Για τον Παναθηναϊκό το να νικήσει τον Πανιώνιο δεν μπαίνει καν στη συζήτηση. Όπως και δε θα θεωρηθεί επιτυχία το να το κάνει. Οκ, αν βάλεις πέντε γκολ, «κρύψεις» την μπάλα και επιτέλους δείξεις κάποια πράγματα που δεν έχουμε δει φέτος, τότε ναι θα αξίζει αναφορά με θετικό τρόπο στο ματς αυτό. Διαφορετικά, θα είναι απλά ένα αυτονόητο τρίποντο και τίποτα περισσότερο. Τίποτα όμως… Ο Παναθηναϊκός παίζει με τον ουραγό του Πρωταθλήματος, με τη χειρότερη ομάδα του Πρωταθλήματος, με το σύνολο που έχει τα περισσότερα προβλήματα και τη λιγότερη ποιότητα. Όσο και να θέλουμε να… κρατάμε πισινές αναφορικά με το «είναι δύσκολο ματς, δεν έχουν τίποτα να χάσουν» κτλ, οτιδήποτε λιγότερο από άνετη νίκη θα είναι αποτυχία και μάλιστα μεγάλη!

Διαβάστε όλο το άρθρο του Λευτέρη Μπακολιά στο Leoforos.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved