«Θα κάνουν καμιά λαμογιά και θα τους σώσουν»… LAST YEAR!

«Θα κάνουν καμιά λαμογιά και θα τους σώσουν»… LAST YEAR!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τη νομιμότητα που έστειλε τον Ολυμπιακό στην Α2 και θα τον... κρατήσει εκεί, όσο και αν κάποιοι επιχειρήσουν να παρανομήσουν για να σώσουν τους Αγγελόπουλους. 

Από το απόγευμα της Δευτέρας (20/5) και μετά, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί/πει/γράψει ιδιωτικά ή δημόσια ότι «Σιγά μην αφήσουν τον Ολυμπιακό να πέσει… Θα κάνουν καμιά λαμογιά και θα τον σώσουν». Δεν έχουν άδικο. Στην Ελλάδα ζούμε. Με τη διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει κάποιος που από την πρώτη στιγμή απαίτησε να επιβληθεί η νομιμότητα και πάλεψε για αυτό μέχρι τέλους: Ο Παναθηναϊκός και προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Κι αυτό θα συνεχιστεί και τώρα, στην περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι όσο… ψηλά και αν βρίσκονται επιχειρήσουν για μια ακόμη φορά να μετατρέψουν την Ελλάδα σε… Ελλαδιστάν ώστε ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος να μην πληρώσουν για τις επιλογές τους. Επιλογές που έστειλαν τον Ολυμπιακό στην Α2.

Εκεί που θα αγωνιστεί του χρόνου, εκτός αν οι διοικούντες του αποφασίσουν να πάνε… παρακάτω. Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, οι κανονισμοί, οι Νόμοι είναι σαφείς και θα τηρηθούν. Ο Ολυμπιακός από το απόγευμα τις 7.21 μ.μ. της 20ης Μαΐου του 2019 είναι κάτοικος Α2. Θα παίζει, όπως λένε οι ίδιοι οι άνθρωποι του στο βοηθητικό γυμναστήριο του ΣΕΦ και θα έχουν μια ομάδα που θα αποτελείται από εφήβους και 3-4 έμπειρους αθλητές. Αυτά έλεγαν στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ τα στελέχη της ΚΑΕ, για όσους έχουν απορίες. Για τους Αγγελόπουλους και ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον Ολυμπιακό, ήρθε η ώρα των συνεπειών. Η ώρα της πληρωμής.

Κι όσο και αν οι Αγγελόπουλοι έχουν… ξεχάσει να πληρώνουν, αυτή την τραγική από κάθε άποψη επιλογή τους, θα την πληρώσουν. Θα την πληρώσουν για να αντιληφθούν όλοι πως κανείς δεν δικαιούται να βάζει τον εαυτό του και τις προσωπικές του εμμονές πάνω από έναν Σύλλογο. Πόσο μάλλον δε όταν αυτός ο Σύλλογος λέγεται Ολυμπιακός. Τα υπόλοιπα όταν καταπέσει η… σκόνη κι αυτό που βαφτίζεται τώρα «επανάσταση» φανεί ξεκάθαρα ότι είναι τυχοδιωκτισμός, θα πάρουν και αυτά το δρόμο τους. Θα τους τον δείξουν αυτοί που δεν… ρωτήθηκαν. Η σιωπηρή πλειοψηφία.

ΥΓ. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε την οικογένεια του και πήγαν στην Σπάρτη, στη Σελλασία. Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγε εκεί, στη γενέθλια γη των Γιαννακόπουλων, ούτε η τελευταία. Αλλά ήταν ξεχωριστή γιατί οι πατριώτες του Παύλου, του Θανάση και του Κώστα Γιαννακόπουλου τίμησαν αυτούς τους τρεις σπουδαίους άνδρες και την αδερφή τους, Βασιλική… Για κάποιους η αξία της οικογένειας είναι πολύ ψηλά. Ψηλότερα από κάθε άλλη. Respect.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved