Για να ισχύσει το… μοναχά ΠΑΟ εσύ!

Για να ισχύσει το… μοναχά ΠΑΟ εσύ!

Τεράστιο κίνητρο για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ, για να του «σπάσει» το αήττητο και να μείνει μοναδικό και μυθικό το επίτευγμα του 1964 (7:00μ.μ.-Live Chat Leoforos.gr/ΕΡΤ1)!

Κάτι περισσότερο από ένας αγώνας ο αποψινός για τον Παναθηναϊκό, που πρέπει να σεβαστεί την ιστορία του «σπάζοντας» το αήττητο του ΠΑΟΚ!

Του Λευτέρη Μπακολιά

Συζητήσεις, προβλέψεις, εκτιμήσεις, συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει ο προπονητής, ποιοι θα παίξουν, ποιοι θα είναι διαθέσιμοι και πάει λέγοντας. Όλα αυτά μέχρι σήμερα. Μέχρι απόψε για την ακρίβεια, που ο Παναθηναϊκός θα μπει στον αγωνιστικό χώρο και απέναντί του θα είναι ο ΠΑΟΚ. Ο πρώτος απ’ τους τρεις σημαντικούς αντιπάλους στα «μεγάλα» ματς του «τριφυλλιού» μέχρι το τέλος της σεζόν. Στις αναμετρήσεις που όσο δύσκολες κι αν είναι, μπορεί να κρίνουν το αν οι «πράσινοι» θα έχουν ελπίδα για να βρεθούν τελικά στην πεντάδα και να «σβήσουν» την ποινή της UEFA ή όχι. Κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά», όμως, υπάρχει ένα ακόμη σημαντικότερο κίνητρο. Για την ακρίβεια ιστορικό! Βλέπετε ο αποψινός αντίπαλος που όπως όλα δείχνουν θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν, δεν έχει ηττηθεί στην Superleague. Κατά συνέπεια… απειλεί άμεσα το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που έχει επιτύχει αυτό το μοναδικό επίτευγμα. Να πάρει τον τίτλο χωρίς καμία ήττα (1963-64). Στο ΟΑΚΑ λοιπόν, η ομάδα του Λουτσέσκου πρέπει να… γονατίσει. Για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέραμε και κυρίως φυσικά για το «σπάσιμο» του αήττητου της ομάδας απ’ τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved