Πάνω από 1.3 εκ. θεατές είδαν το ντέρμπι
Περισσότεροι από 1.300.000 θεατές παρακολούθησαν από την κρατική τηλεόραση το κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σχετικό δελτίο Τύπου:
«Εξαιρετικά υψηλή ήταν η τηλεθέαση της ΕΤ1 κατά τη διάρκεια της κάλυψης των δυο πρώτων αναμετρήσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή της Α1 Μπάσκετ.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 7 Ιουνίου τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 900.831 τηλεθεατές με το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες ηλικίας 25-44 ετών να φτάνει το 42,2% Κατά μέσο όρο το παιχνίδι παρακολούθησαν 556,419 τηλεθεατές, ενώ η τηλεθέαση άγγιξε μέχρι και το 23,6% (Β΄Περίοδος).
Την Κυριακή 9 Ιουνίου την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.373.731 τηλεθεατές, ενώ στους άνδρες ηλικίας 25-44 ετών το ποσοστό τηλεθέασης έφτασε και το 42%(Β΄Περίοδος). Κατά μέσο όρο το παιχνίδι παρακολούθησαν 804.979 τηλεθεατές, ενώ η τηλεθέαση άγγιξε μέχρι και το 22% (Β΄Περίοδος).
Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 21.00 η ΕΤ1 θα μεταδώσει τον τρίτο τελικό με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Σωτηρίου ενώ το ρεπορτάζ των δύο συλλόγων θα σας μεταφέρουν ο Κώστας Σκουλάς και ο Μιχάλης Πέτκωφ».