Γίνε πρωταθλητής... Ευρώπης στην παραγωγή σου με τα πιο σύγχρονα αγροτικά μηχανήματα της E-FARM

Γίνε πρωταθλητής... Ευρώπης στην παραγωγή σου με τα πιο σύγχρονα αγροτικά μηχανήματα της E-FARM

Αν δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά στον κλάδο της γεωργίας, είτε ως αγρότης, κτηνοτρόφος ή ακόμη και αν είσαι εργολάβος, γνωρίζεις καλά πως ο εξοπλισμόςείναι «το Α και το Ω» για να πετύχεις στον κλάδο σου, να αυξήσεις την παραγωγή και συνεπώς, τα έσοδα της επιχείρησής σου.

Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που δεν επαναπαύεσαι, αλλά ενημερώνεσαι για τις νέες τάσεις, ενώ αναζητείς και επενδύεις τακτικά σε νέα εργαλεία, τα οποία θα σε βοηθήσουν να αντεπεξέλθεις πιο εύκολα και άμεσα στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις του επαγγέλματός σου.

Γιατί, λοιπόν, να μην ακολουθήσεις την ίδια τακτική και για τα γεωργικά μηχανήματα που χρησιμοποιείς; Γιατί να περιορίζεσαι στις επιλογές που σου προσφέρουν μόνο οι τοπικοί έμποροι και η παραδοσιακή μέθοδος αγοράς, όταν μπορείς με λίγα «κλικ» να αποκτήσειςπρόσβαση στη μεγαλύτερη γκάμα γεωργικών μηχανημάτων, τα οποία θα σε ανακηρύξουν «πρωταθλητή» στην παραγωγή;

Αρκεί να επισκεφθείς τη διαδικτυακή πλατφόρμα E-FARM, που συνεργάζεται με περισσότερους από 900 εμπόρους σε όλη την Ευρώπη και σου προσφέρει χιλιάδες επιλογές σε μεταχειρισμένα γεωργικά μηχανήματα όλων των τύπων, σπάνια μοντέλα ή με ειδικά χαρακτηριστικάκαι εξοπλισμό, σε όλες τις τάξεις τιμών. Ακόμη και αν έχεις βρει το κατάλληλο μηχάνημα, αλλά δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον έμπορο, η διεθνής, πολύγλωσση ομάδα προσωπικών συμβούλων της E-FARM μπορεί να σε βοηθήσει.

e farm1

Πραγματοποιώντας μία εγγυημένη και αξιόπιστη επένδυση για την επιχείρησή σου

Αποφασίζοντας να εντάξεις στον εξοπλισμό σου ένα νέο αγροτικό μηχάνημα, θέλεις να είσαι σίγουρος πως η επένδυσή σου θα πιάσει «τόπο». Ίσως για αυτό είσαι κάπως διστακτικός να προχωρήσεις σε μία αγορά μέσω του διαδικτύου, διότι αισθάνεσαι πως δεν σου προσφέρει την εγγύηση που απαιτεί μία τέτοια επένδυση. Την ίδια στιγμή όμως, η απόσταση που χρειάζεται να διανύσεις για να ελέγξεις από κοντά ένα μεταχειρισμένο γεωργικό μηχάνημα, το οποίο βρήκες στοδιαδίκτυο και ανήκει σε έναν έμπορο του εξωτερικού, σε αποθαρρύνει από το να προχωρήσεις τη διαδικασία, οπότε συμβιβάζεσαι με κάποια εναλλακτική επιλογή που δεν σε καλύπτει απόλυτα, αλλά είναι εύκολα προσβάσιμη.

Σε αυτό το πρόβλημα δίνει λύση η E-FARM,σε αποκλειστική συνεργασία με την DEKRA, η οποία πραγματοποιεί μέσω μηχανικών-εμπειρογνωμόνων ενδελεχή επιθεώρηση του μηχανήματος που σε ενδιαφέρει, σε οποιαδήποτε χώρα και πόλη της Ευρώπης και σου στέλνει αναλυτική έκθεση ελέγχου, η οποία περιλαμβάνει τεχνικές λεπτομέρειες, φωτογραφίες και βίντεο, ώστε να νιώθεις απόλυτη σιγουριά πριν πραγματοποιήσεις την αγορά σου. Συνεπώς, εσύ δεν χρειάζεται να μετακινηθείς από τον τόπο διαμονής σου ή να απομακρυνθείς από τη φάρμα σου, για να ελέγξεις το επόμενο αγροτικό μηχάνημα που ονειρεύεσαι να αποκτήσεις.

e farm2

Εξασφαλίζοντας την πληρωμή και την παράδοση χωρίς κανένα πρόβλημα

Στην E-FARM έχουν φροντίσει ώστε να σου παρέχουν απόλυτη ασφάλεια, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, όπως και σε αυτό της πληρωμής. Πιο αναλυτικά, σε περίπτωση που αποφασίσεις να προχωρήσεις σε αγορά, η E-FARM θα είναι ο συμβατικός σου συνεργάτης. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσει για εσένα το μηχάνημα της επιλογής σου από τον έμπορο και έπειτα, το μηχάνημα θα αποσταλεί απευθείας στον χώρο σου, χάρη στην υπηρεσία παγκόσμιας μεταφοράς που προσφέρει, σε συνεργασία με αξιόπιστους ειδικούς σε θέματα μεταφορών αγροτικών μηχανημάτων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να παραλάβεις το μηχάνημα έξω από την πόρτα σου.

Αν επιθυμείς, λοιπόν, να αναβαθμίσεις τον επαγγελματικό σου στόλο με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικότερα μεταχειρισμένα γεωργικά μηχανήματα,που θα ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σου, τότεεπισκέψου την Ε-FARM, η οποία είναι συνώνυμη με το μέλλον στην αγορά μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων. Πρόκειται για τον πιο έμπιστο, ψηφιακό προορισμό, ο οποίος υπόσχεται να σε ανακηρύξει «πρωταθλητή»… Ευρώπης στην αγροτική σου παραγωγή!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +302111989213

E-FARM GREECE: Φάνης Πότκας Διευθυντής Πωλήσεων, Ξανθιάννα Γερασιμίδου Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Πελατών Ελληνικής Αγοράς


Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved