Πτώση αεροσκάφους στην Καβάλα: Στο σημείο συντριβής ο λόχος Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Άμυνας
Πτώση αεροσκάφους στην Καβάλα: Τα στελέχη του ειδικού διακλαδικού λόχου του ΓΕΕΘΑ έφτασαν στο σημείο της συντριβής. Ποια όπλα μετέφερε το ουκρανικό αεροπλάνο για λογαριασμό σερβικής εταιρείας.
Το μεσημέρι της Κυριακής (17/7) έφτασαν στους Αντιφιλίππους τα στελέχη του ειδικού διακλαδικού λόχου Πυρηνικής, Βιολογικής, Χημικής Άμυνας του ΓΕΕΘΑ, προκειμένου να ερευνήσουν και να εξακριβώσουν την προέλευση της λευκής ουσίας, η οποία εντοπίστηκε γύρω από το μοιραίο αεροσκάφος που κατέπεσε στην περιοχή.
Τα συνολικά 14 άτομα που απαρτίζουν τον ειδικό λόχο θα επιχειρήσουν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα που απασχολεί από νωρίς σήμερα το πρωί τις εμπλεκόμενες αρχές για το είδος της λευκής ουσίας που εντοπίστηκε από τα πρώτα λεπτά της έρευνας.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr