Κορυφαία βράβευση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από τον ΣΕΓΑΣ

Κορυφαία βράβευση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από τον ΣΕΓΑΣ

Αναγνώριση της συμβολής του Προγράμματος Υποτροφιών του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας.

Περισσότερες από 100 υποτροφίες πλήρους φοίτησης σε αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας έχει προσφέρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε μία από τις σημαντικότερες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια. Σε αναγνώριση της πολυετούς και πολύτιμης συνεισφοράς του, η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ βράβευσε το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας και αποκλειστικό Χορηγό Εκπαίδευσης της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο του 33ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, που πραγματοποιήθηκε για όγδοη συνεχή χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος από τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο, παρουσία παραγόντων και εκπροσώπων του αθλητισμού.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παραμένει πιστό στη δέσμευσή του να υποστηρίζει τη συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια των νέων πρωταθλητών και πρωταθλητριών της Εθνικής Ομάδας, μέσω του Προγράμματος Υποτροφιών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να σπουδάσουν την ειδικότητα που επιθυμούν και έτσι να βγουν με αξιώσεις στην απαιτητική αγορά εργασίας μετά το τέλος της σταδιοδρομίας τους στον αθλητικό στίβο. Τα μέλη της Εθνικής ομάδας και υπότροφοί μας διακρίνονται συνεχώς στις μεγαλύτερες εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είμαστε διπλά περήφανοι για αυτούς, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του εκπαιδευτικού μας οργανισμού».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Παναγόπουλος, ανέφερε κατά τη διάρκεια των ευχαριστιών του προς το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τον κύριο Ροδόπουλο: «Στον ΣΕΓΑΣ θέλουμε οι αθλήτριες και οι αθλητές μας να πρωταγωνιστούν όχι μόνο στους στίβους των σταδίων, αλλά και στον στίβο της μόρφωσης και αργότερα στον εξίσου απαιτητικό και πολύ δύσκολο στίβο της επαγγελματικής ζωής. Τα τελευταία χρόνια, το έχουμε πετύχει  χάρη στην πολύτιμη συνεργασία του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Ομίλου στη χώρα μας, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ. 107 και πλέον αθλήτριες και αθλητές μας  σπούδασαν και σπουδάζουν χάρη στις υποτροφίες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Αυτό αποτελεί για εμάς ό,τι πιο σημαντικό μπορούμε να παρέχουμε στα νέα παιδιά που προσπαθούν τόσο σκληρά για το καλύτερο!»

 AKMH RUNNING TEAM

Αξίζει να σημειωθεί πώς στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, περισσότεροι από 200 δρομείς που στελεχώνουν την RUNNING TEAM του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δίνουν κάθε χρόνο ραντεβού στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Αυθεντικού Μαραθωνίου  της Αθήνας διαδίδοντας με τη συμμετοχή τους το μήνυμα και το έργο Οργανισμών και Φορέων. Τα τελευταία χρόνια, σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έχουν τρέξει για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», το Πρόγραμμα «Δ Ι Α Τ Ρ Ο Φ Η» που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis και την «Κιβωτό του Κόσμου».

 Εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων για τους αθλητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο 33ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Σε ένα γεμάτο διήμερο με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα, οι υπότροφοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έκλεψαν τις εντυπώσεις και έδειξαν πως και φέτος θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσουν στις διοργανώσεις των κατηγοριών τους.

Στην καλύτερη φετινή του επίδοση ο σπρίντερ Παναγιώτης Τριβυζάς κατέκτησε το χρυσό στα 200 μ., ενώ κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος αναδείχθηκε ασημένιος στα 60 μ. ανδρών. Χρυσός και ο Μάρκος Γκούρλιας κόβοντας πρώτος το νήμα στα 3.000 μέτρα.  Χρυσά μετάλλια και για τις αθλήτριες Ελένη Κλαούντια Πόλακ και Ελπίδα Καρκαλάτου στο επί κοντώ και στα 400 μ. γυναικών αντίστοιχα. Η τελευταία κατέκτησε ένα ακόμη χρυσό αγωνιζόμενη με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400 γυναικών, η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών από Σύλλογο στην Ελλάδα στον κλειστό στίβο. Η Άννα Κιάφα κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μ. γυναικών, ο Πέτρος Χατζίου το ασημένιο στο επί κοντώ ανδρών, η Αλεξία Κανάκη το χάλκινο στα 400 μ. γυναικών και ο Γιώργος Λεκκός με χάλκινο στα 200 μ. ανδρών συμπλήρωσαν την οκτάδα των μεταλλιούχων.



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved