Τόλης στο Onsports: «Οι πιτσιρικάδες δουλεύουν σκληρά»

Τόλης στο Onsports: «Οι πιτσιρικάδες δουλεύουν σκληρά»

Ο Νίκος Τόλης, τεχνικός του πρωτοπόρου της βαθμολογίας στην Α’ Γρεβενών, Κτηνοτροφικός Καληράχης, μίλησε στο Onsports για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, αλλά και τη στήριξη της διοίκησης και της τοπικής κοινωνίας.

Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης στους 10 αγώνες που έχει δώσει μετρά εννέα νίκες και μία ισοπαλία, έχει ενεργητικό 49 γκολ, τα οποία έχουν σημειωθεί από 16 διαφορετικούς παίκτες και προηγείται ήδη του δεύτερου στη βαθμολογία με επτά βαθμούς, γεγονός που τον κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Πρόκειται για μια ομάδα που απαρτίζεται από περίπου 25 νεαρούς ποδοσφαιριστές, κατά κύριο λόγο φοιτητές και μαθητές, ενώ μόλις δύο παίκτες είναι άνω των 28 ετών. Ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας που συνεπάγεται κι έλλειψη εμπειριών, κάνει  ακόμα πιο αξιόλογη τη μέχρι τώρα πορεία του Κτηνοτροφικού.

Ο «πρωτομάστορας» αυτής της επιτυχίας, Νίκος Τόλης, που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας εδώ και τέσσερα χρόνια, με δηλώσεις του στο Onsports για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα ανέφερε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για άνοδο στην Δ’ Εθνική, καθώς ο Κτηνοτροφικός Αστέρας θα πρέπει να δώσει αγώνες μπαράζ με τις ομάδες άλλων τεσσάρων νομών. Οι παίκτες μου κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις κάθε εβδομάδα  κι αυτό επειδή τους αρέσει αυτό που κάνουν, αφού σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει αμοιβή».

Ο τεχνικός της ομάδας των Γρεβενών μίλησε και για τη διοίκηση και τη στήριξη που τους παρέχει: «Η διοίκηση είναι πολύ καλή. Στηρίζει και φροντίζει την ομάδα και έχει συμβάλλει τα μέγιστα για τη σταθερή πορεία που κάνουμε εδώ και τέσσερα χρόνια. Παρόλο που δεν έχει έσοδα και η περίοδος είναι δύσκολη, είναι πάντα στο πλευρό μας».

Στη διοικητική επιτροπή του συλλόγου αποδίδει ο Νίκος Τόλης και το γεγονός ότι έχουν ένα πολύ καλό γήπεδο: «Χάρη στη διοίκηση έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις, το γήπεδο διαθέτει και σκέπαστρο και θα έλεγα ότι είναι ίσως το καλύτερο στο τοπικό πρωτάθλημα».

Κλείνοντας, ο Έλληνας προπονητής έκανε μια αναφορά και στην τοπική κοινωνία και στο κατά πόσο στηρίζει την προσπάθεια του Κτηνοτροφικού Αστέρα: «Το χωριό μας είναι μικρό κι αποτελείται από περίπου 300 κατοίκους. Στους αγώνες που δίνουμε, στους οποίους η είσοδος είναι ελεύθερη, έχουμε σταθερά τη στήριξη 80-100 ατόμων, τα οποία έρχονται και από τα γύρω χωριά των Γρεβενών».



ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Euroleague: Break στην έδρα της Μονακό και αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR η Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Break στην έδρα της Μονακό και αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR η Φενέρμπαχτσε
Conference League: Πρώτη φιναλίστ η Φιορεντίνα, απέκλεισε την Μπριζ
Conference League: Πρώτη φιναλίστ η Φιορεντίνα, απέκλεισε την Μπριζ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved