ΟΠΑΠ και πράκτορες μαζί σε μια νέα εποχή ανάπτυξης

ΟΠΑΠ και πράκτορες μαζί σε μια νέα εποχή ανάπτυξης

Σε φάση δυναμικής ανάπτυξης έχει εισέλθει το δίκτυο του ΟΠΑΠ, καθώς η εταιρεία και οι συνεργάτες της πραγματοποιούν μαζί σημαντικά βήματα, ώστε να πραγματοποιηθεί ο κοινός στόχος τα πρακτορεία να καταστούν τοπικοί προορισμοί για τυχερά παιχνίδια και διασκέδαση.

Η σύμπλευση ΟΠΑΠ και πρακτόρων για την εξέλιξη του δικτύου επιβεβαιώθηκε τόσο κατά τις πρόσφατες μεγάλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε πρόσφατα ο ΟΠΑΠ για τους συνεργάτες του, όσο και κατά την ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΠΟΕΠΠΠ).

Η επένδυση του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων

Η επένδυση στο δίκτυο αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τον ΟΠΑΠ και θέτει τις βάσεις για την κοινή ανάπτυξη της εταιρείας και των πρακτόρων. Το 2017, ο ΟΠΑΠ υλοποίησε επενδύσεις ύψους σχεδόν 100 εκατ. ευρώ, οι οποίες εστίασαν στα καταστήματα, σε προϊόντα και υπηρεσίες, σε νέο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και στην υποστήριξη των πρακτόρων.

Μέσα στους πρώτους μήνες του 2018, άνοιξαν 150 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων νέων πρακτορείων και καταστημάτων που μετεγκαταστάθηκαν. Επιπλέον, εκατοντάδες νέα καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν εντός των επόμενων μηνών. Όσον αφορά στην τεχνολογική αναβάθμιση των πρακτορείων, έχει ήδη ολοκληρωθεί η εγκατάσταση περίπου 10.000 νέων τερματικών. Η μετακίνηση των παιχνιδιών στα νέα τερματικά και η μετάβαση σε νέα πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού θα ολοκληρωθούν εντός του καλοκαιριού.

Στον τομέα των προϊόντων, ο ΟΠΑΠ προχωρά την ανάπτυξη του δικτύου των παιγνιομηχανημάτων (VLTs), με στόχο να έχουν τεθεί σε λειτουργία περίπου 20.000 VLTs σε πρακτορεία ΟΠΑΠ και αποκλειστικά καταστήματα έως το τέλος του 2018. Επίσης, έχουν ήδη εγκατασταθεί 3.100 συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) σε 1.500 πρακτορεία. Ο αριθμός των SSBTs θα αυξηθεί περαιτέρω εντός του έτους, ενώ σχεδιάζεται η αξιοποίηση των SSBTs και για άλλα προϊόντα. Τέλος, αναμένεται η εισαγωγή νέου περιεχομένου στα Virtual παιχνίδια τους επόμενους μήνες.

Μεγάλες εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ για τους πράκτορες του

Με σύνθημα «Μαζί στη νέα εποχή», ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, 10 μεγάλες εκδηλώσεις για τους πράκτορες του, οι οποίες αποτελούν πλατφόρμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών της. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Μαΐου, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα, Ηράκλειο και Ρόδο. Εφέτος, μάλιστα, έλαβαν χώρα για πρώτη φορά σε Ξάνθη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Ηράκλειο και Ρόδο.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, παρουσίασε τα αποτελέσματα της επένδυσης του ΟΠΑΠ στο δίκτυο του. Όπως σημείωσε, η εισαγωγή νέων προϊόντων (VLTs, SSBTs και Virtual παιχνίδια) έχει ήδη οδηγήσει στην αύξηση της μέσης προμήθειας των πρακτόρων. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα από την καθιέρωση του νέου σχήματος διαχείρισης της απόδοσης και επιβράβευσης των πρακτόρων, το οποίο έχει βοηθήσει μεγάλο μέρος του δικτύου να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητες του. Ακόμη, τόνισε ότι σκοπός της συνεχιζόμενης επένδυσης στο δίκτυο είναι η δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για την εταιρεία και τους συνεργάτες της.

Σε αυτή την βάση, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το πρόγραμμα υποστήριξης Retail Excellence 2020 (REX 2020), το οποίο εστιάζει σε πέντε βασικούς πυλώνες (Σημείο και μέγεθος, Προϊόντα και υπηρεσίες, Digital Signage, Εικόνα Καταστήματος, Συνεργάτης και προσωπικό) που αναβαθμίζουν την εικόνα και λειτουργία των πρακτορείων, καθώς και τη συνολική εμπειρία του πελάτη.

«Ψήφος εμπιστοσύνης» από την ΠΟΕΠΠΠ

Την πλήρη στήριξη τους στις ενέργειες της διοίκησης του ΟΠΑΠ και στο στρατηγικό πλάνο για την ανάπτυξη του δικτύου εξέφρασαν οι πράκτορες, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΕΠΠΠ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου 2018.

Όπως τονίστηκε στο σχετικό ψήφισμα που εκδόθηκε μετά τη Γενική Συνέλευση, οι πράκτορες του ΟΠΑΠ χαιρέτισαν τη σημαντική επένδυση που πραγματοποιεί η εταιρεία, τόσο για την εισαγωγή νέων και αναβαθμισμένων προϊόντων, όσο και για την εγκατάσταση νέου τεχνολογικού εξοπλισμού στα πρακτορεία.

Επιπλέον, η ΠΟΕΠΠΠ τόνισε ότι στηρίζει κάθε βήμα του ΟΠΑΠ για τον ευρύτερο τεχνολογικό εκσυγχρονισμό των πρακτορείων, εκφράζοντας την πεποίθηση της ότι η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των πρακτόρων και της εταιρείας θα συμβάλει στη βέλτιστη λειτουργία των νέων συστημάτων και τερματικών.

Τέλος, τα μέλη της Ομοσπονδίας αποφάσισαν ομόφωνα τη συνέχιση του ανοικτού διαλόγου με τον ΟΠΑΠ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ των πρακτόρων και της εταιρείας.



Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved