Σκουρτόπουλος: «Θέλουμε τη νίκη»

Σκουρτόπουλος: «Θέλουμε τη νίκη»

Στο Βερολίνο θα βρίσκεται σήμερα (26/01) το απόγευμα η αποστολή του Πανελληνίου για το αυριανό (27/01), εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλμπα.

Οι «ολυμπιονίκες» ξεκίνησαν με ήττα την πορεία τους στο Last 16 της διοργάνωσης και θέλουν να επιστρέψουν με το «διπλό» από τη Γερμανία ούτως ώστε να ξαναμπούν δυναμικά στη μάχη της πρόκρισης.

Ο προπονητής της ομάδας της Λαμίας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup για την επικείμενη αναμέτρηση.
«Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε να νικήσουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από την ήττα μας στη Λαμία από την Καχασόλ. Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες του ομίλου, εκτός από την Καχασόλ, είναι ισορροπημένες και θα παλέψουμε για τη νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητές μας για πρόκριση στα προημιτελικά. Η Αλμπα είναι σκληρή ομάδα η οποία παίζει οργανωμένο μπάσκετ και αυτό είναι κάτι που ταιριάζει στο παιχνίδι μας. Εχουμε βελτιώσει την ψυχολογία μας και θα παλέψουμε για το καλύτερο» τόνισε ο τεχνικός του Πανελληνίου.

Από την πλευρά του, ο Σέρβος σέντερ Τζούρο Οστοϊτς επισήμανε: «Η Αλμπα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Eurocup. Το παιχνίδι στο Βερολίνο είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε. Το θετικό είναι ότι οι τραυματίες μας γυρνούν και θα μας βοηθήσουν τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα».



H EOK «υποβίβασε» στην Elite League τους διαιτητές του Προμηθέας - Άρης
H EOK «υποβίβασε» στην Elite League τους διαιτητές του Προμηθέας - Άρης
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε Σισοκό (vid)
Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε Σισοκό (vid)
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καλάμπρια
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καλάμπρια
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved