Eurocup: Αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό

Eurocup: Αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό

Στον γύρο των «8» του Eurocup γυναικών, ολοκληρώθηκε το εφετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Μάρτιν Ζίμαρτς ηττήθηκε με 76-59 επί γαλλικού εδάφους, απέναντι στην ισχυρή Μπουρζ, στη ρεβάνς των δύο ομάδων, με τις γηπεδούχες να παίρνουν το «εισιτήριο» για τη συνέχεια της διοργάνωσης, εξαργυρώνοντας τη νίκη τους με 13 πόντους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο ΣΕΦ (60-73).

Τα κακιστά ποσοστά ευστοχίας, η αδυναμία στα επιθετικά ριμπάουντ και τα 19 λάθη, έβαλαν με το... καλησπέρα τον Ολυμπιακό σε μειονεκτική θέση, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο -1 (15-14) και παίρνοντας το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο -10 (37-27).

Στην τρίτη περίοδο, οι «ερυθρόλευκες» έχασαν τον επιθετικό προσανατολισμό τους, απόρροια της δυνατής άμυνα της Μπουρζ, «κόλλησαν» στους 5 πόντους σε αυτό το διάστημα και έχασαν την επαφή με τις γηπεδούχες, οι οποίες στο 30΄ εξασφάλισαν διαφορά ασφαλείας (59-32).

Η παραγωγικότητα της ελληνικής ομάδας αυξήθηκε κατακόρυφα στον... επίλογο, αλλά η άμυνα δεν ακολούθησε με τη Μπουρζ να κόβει με άνεση το... νήμα του τερματισμού, πανηγυρίζοντας την πρόκριση.

Οι Τόλφρι και Βίτολα με 17 και 16 πόντους, αντίστοιχα, οδήγησαν την επίθεση του Ολυμπιακού, ενώ από τη Μπουρζ έλαμψε η Γκουάπο με 20 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 15-14, 37-27, 59-32, 76-59

ΜΠΟΥΡΖ: Μπνουεναμεού 2, Έλντεμπρινκ 10 (1), Γκοντίν 6, Γκουαπό 20(2), Μαν 7 (1), Ντισέ 9(2), Χάμπτον 13(1, Μισέλ 1, Ριπέρ 8, Ζοντιά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικολοπούλου 4, Δίελα, Σπυριδοπούλου 5(1), Τόλφρι 17(5), Βίτολα 16, Αλεξανδρή, Χάμπλιν, Πλουφ 10, Σταμάτη 2, Σταμολάμπρου 5, Σύρρα



Συνεχίζουμε και πληρώνουμε το ΣΕΦ
Συνεχίζουμε και πληρώνουμε το ΣΕΦ
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Παρών» στο ντέρμπι οι Πάντοβιτς και Τουμπά | Η αποστολή του Ράφα Μπενίτεθ
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Παρών» στο ντέρμπι οι Πάντοβιτς και Τουμπά | Η αποστολή του Ράφα Μπενίτεθ
ΑΕΚ – ΟΦΗ: Με δύο απουσίες στην «OPAP Arena» η κρητική ομάδα – Η αποστολή του Κόντη
ΑΕΚ – ΟΦΗ: Με δύο απουσίες στην «OPAP Arena» η κρητική ομάδα – Η αποστολή του Κόντη
Βλαχοδήμος: «Νιώθω καλά που είμαι σημαντικός για την ομάδα»
Βλαχοδήμος: «Νιώθω καλά που είμαι σημαντικός για την ομάδα»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved