Κασαμπαλής: «Του χρόνου Α2!»

Κασαμπαλής: «Του χρόνου Α2!»

Ο Τάσος Κασαμπαλής μιλάει στο Onsports για την ΑΕΚ Άργους και το μέλλον του που όπως τονίζει ο ίδιος θέλει να είναι στην ίδια κατηγορία…

Ο δυναμικός σέντερ της ομάδας του Κώστα Οικονομάκη ήταν από τους καλύτερους παίκτης της ΑΕΚ Άργους στη νίκη επί του ΚΑΟΔ το Σάββατο με τον ίδιο να τονίζει για το συγκεκριμένο ματς: «Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ξεκινήσαμε καλά. Ξεκινήσαμε νωθρά, αλλά με το πέρασμα του χρόνου ανεβάσαμε ένταση και βρήκαμε τον ρυθμό μας. Αν και δεν μπορώ να πω πως η διαιτησία έπαιξε έδρα, καταφέραμε στα τελευταία λεπτά να παίξουμε το μπάσκετ που πρέπει και να πάρουμε το παιχνίδι. Οι προπονήσεις μας έχουν ελαττωθεί στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά είχαμε κίνητρο, όπως και αυτοί άλλωστε και νικήσαμε τους πρωταθλητές. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως, πως όσοι βρέθηκαν στο κλειστό, δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρά που μας έδωσε ώθηση».

Όσον αφορά στη δική του εξαιρετική απόδοση, ο Κασαμπαλής υπογράμμισε: «Σίγουρα μπορώ να προσφέρω παραπάνω. Η Σαββατιάτικη ήταν μία από τις καλύτερές μου εμφανίσεις, αλλά σε αυτό βοήθησαν πολύ και οι συμπαίκτες μου που με τον τρόπο παιχνιδιού τους με κάνουν να αισθάνομαι πιο άνετα. Επίσης ο κόουτς Οικονομάκης με εμπιστεύεται και αυτό μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη και κουράγιο. Σκέφτομαι κάποιες στιγμές πως τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν ένα χρονικό διάστημα που με πήγε πολύ πίσω. Πήγα ακόμα και να τα παρατήσω εντελώς, αλλά η ΑΕΚ Άργους μπορώ να πω πως ήταν μία σανίδα σωτηρίας. Ήταν ένα λαχείο. Από το 50% έφτασα στο 80% και είμαι σίγουρος πως μπορώ να δώσω και παραπάνω στο παρκέ».

Το μέλλον του είναι αυτή τη στιγμή αβέβαιο, καθώς ουδείς γνωρίζει αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Άργους ή αν τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου τον… αναγκάσουν να αναζητήσει αλλού την τύχη του: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την ΑΕΚ Άργους. Εννοείται πως θα μιλήσω πρώτα με την ομάδα μου και στη συνέχεια θα αποφασίσω. Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Απομένει εξάλλου μία αγωνιστική ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και μετά θα δούμε. Δεν θα κλείσω πάντως καμία πόρτα. Θέλω να παραμείνω στην ίδια κατηγορία πάντως…».

Για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 ανέφερε αναλυτικά: «Η χρονιά είναι σίγουρα επιτυχημένη. Στην αρχή της σεζόν δεν ξέραμε αν θα αγωνιστούμε στη Β’ Εθνική ή στην Α2. Η ομάδα δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή, ωστόσο οι προσθήκες ήταν πολύ καλές. Η ομάδα αποτελείται από πολύ καλά παιδιά και πολύ καλούς συμπαίκτες. Στη συνέχεια έφυγε ο Καρτέλο, αλλά η ομάδα σώθηκε, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της. Πετύχαμε 14 νίκες, κάτι που δεν το περίμενε κανείς στην αρχή της σεζόν. Μπορούμε να φτάσουμε και τις 15 στην τελευταία αγωνιστική».

Τέλος, ο Τάσος Κασαμπαλής αναφέρθηκε και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο στην Κρήτη τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τη νίκη: «Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά δεν έχουμε άγχος. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πάμε να χάσουμε. Εξάλλου κανένας παίκτης δεν θέλει να χάσει την ώρα που χύνει τον ιδρώτα του στο παρκέ».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved