Παναθηναϊκός-Ελληνικό 60-56 (photos)

Παναθηναϊκός-Ελληνικό 60-56 (photos)

Με ηγετική εμφάνιση της Τούλας Καλέντζου στα τελευταία λεπτά, ο Παναθηναϊκός νίκησε 60-56 το Ελληνικό κι έκανε το 2-2 στη μεταξύ τους σειρά για τους τελικούς της Α1 γυναικών!

Σε έναν κατάμεστο «Τάφο του Ινδού» και μετά από ένα αρκετά δυνατό αλλά κι εντυπωσιακό ματς, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών με το Ελληνικό. Η ομάδα του Πέτρου Πρέκα κατάφερε να επικρατήσει 60-56 χάρη σε ένα ξέσπασμα στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου, αλλά και στην εμπειρία της Τούλας Καλέντζου που «σήκωσε» την ομάδα της όταν το Ελληνικό ισοφάρισε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε! Νωρίτερα, στο να πάρει ο Παναθηναϊκός προβάδισμα μετά από αρκετή ώρα αγώνα, είχαν βοηθήσει τα μεγάλα σουτ που πήρε, και έβαλε, η Έιβερι.

Πλέον το Σάββατο (25/04) στις 14:00 το μεσημέρι στο κλειστό «ΑΠΧ Αργοναύτες» της Αργυρούπολης, θα διεξαχθεί ο τελευταίος τελικός της σειράς. Οποια από τις δυο ομάδες πάρει τη νίκη θα κάνει το συνολικό 3-2 (2-1 στα playoffκαι 1-1 στην κανονική περίοδο), κατακτώντας έτσι τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Α1 Γυναικών για τη σεζόν 2014-2015.

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 23-27, 45-36, 60-56

Περισσότερα σε λίγο…



Στο νοσοκομείο ο Λουτσέσκου
Στο νοσοκομείο ο Λουτσέσκου
Εθνική: Φιλικό κόντρα στην Ουγγαρία στις 31 Μαρτίου
Εθνική: Φιλικό κόντρα στην Ουγγαρία στις 31 Μαρτίου
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Μια ανάσα από τον Αντρέ Λουίζ
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Μια ανάσα από τον Αντρέ Λουίζ
Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση και κοιτά πιο ψηλά
Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση και κοιτά πιο ψηλά
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved