NCAA: Δύο στα δύο για Ιντιάνα (video)
Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια του Big Ten πέτυχε το Ιντιάνα, το οποίο συνέτριψε το Πεν Στέιτ με 74-51 και προωθήθηκε στο συνολικό 14-1 για το κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA.
Οι Χούζιερς δημιούργησαν διαφορά 19 πόντων από το πρώτο ημίχρονο και κατέβαλαν εύκολα το Πεν Στέιτ (8-6), το οποίο συμπλήρωσε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς του Big Ten. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κρίστιαν Ουάτφορντ με 16 πόντους, ενώ ο Τζόρνταν Χαλς πέτυχε 14.
Εν τω μεταξύ, η Big East φιλοξένησε σπουδαία ματς, στο οποίο το Νοτρ Νταμ (1-1, 2-0 Big East) κέρδισε με 66-60 το Σινσινάτι (13-3, 1-2, Big East) στο «Fifth Third Arena» του Οχάιο. Στη δωδέκατη διαδοχική νίκη των Φάιτινγκ Άιρις ξεχώρισε ο Τζέριαν Γκραντ με 19 πόντους.
Ακόμα, το Φλόριντα του Μπίλι Ντόνοβαν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Έρικ Μέρφι για τις δύο πρώτες εβδομάδες του SEC, καθώς ο νεαρός φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει πρόβλημα στα πλευρά. Τέλος σημειώνουμε πως το Τενεσί απέκλεισε τον Τζερόν Μέιμον για την υπόλοιπη σεζόν. Υπέστη, άλλωστε, υποτροπή σε τραυματισμό στο αριστερό γόνατο.