Κοζάνη: Φιλανθρωπικό All Star Game

Κοζάνη: Φιλανθρωπικό All Star Game

All Star Game φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνουν αύριο (22/12, 20.00) στο ΔΑΚ ««Ι. Σκαρκαλάς» οι Διόσκουροι Κοζάνης, ο Ηρακλής Κοζάνης και ο ΓΚΣ Λασσάνης.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς συντήρησης, παιχνίδια, σχολική ύλη και χρήματα, τα οποία θα διατεθούν στην κοινωνική οργάνωση υποστήριξης νέων «ΑΡΣΙΣ Κοζάνης». Με σχετική ανακοίνωσή τους οι Διόσκουροι καλούν τους Κοζανίτες να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό, προσφέροντας ο καθένας από το υστέρημά του ό,τι έχει δυνατότητα.

Η ανακοίνωση: «Τα καλαθοσφαιρικά σωματεία Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης, Α.Σ. Ηρακλής και ΓΣΚ Λασσάνης συνδιοργανώνουν φιλανθρωπικό All Star Game το Σάββατο 22/12 και ώρα 20.00 στο ΔΑΚ Κοζάνης «Ι. Σκαρκαλάς». Παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας οτιδήποτε μπορείτε από τρόφιμα, παιχνίδια και σχολική ύλη (βιβλία, τετράδια, χαρτόνια κ.τ.λ.) Όλα τα είδη και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθούν στην κοινωνική οργάνωση υποστήριξης νέων «ΑΡΣΙΣ Κοζάνης».

Η «ΑΡΣΙΣ Κοζάνης» είναι εθελοντικός οργανισμός, ο οποίος από το 2007 οργανώνει υπηρεσίες, παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της φτώχειας, την υποστήριξη των νέων που μειονεκτούν κοινωνικά, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ενδυνάμωση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Στόχος της είναι η κάλυψη του κενού στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπιση των φαινομένων του κοινωνικού αποκλεισμού, που ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει επιφέρει, ενισχύοντας, παράλληλα, τη φωνή και τη δράση των ενεργών πολιτών, μέσα από την ανάπτυξη και την προώθηση του εθελοντισμού σε τοπικό επίπεδο. Οι δράσεις της ΑΡΣΙΣ στην Κοζάνη πλαισιώνονται, σήμερα, με περισσότερους από 100 εθελοντές και στοχεύουν στην υποστήριξη της σχολικής φοίτησης, της προστασίας του παιδιού, των γυναικών, των θυμάτων κακοποίησης, των μεταναστών και όσων συμπολιτών μας απειλούνται ή ζουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού».



Euroleague: Με «διπλό» Παρί και νίκη Μπάγερν ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική
Euroleague: Με «διπλό» Παρί και νίκη Μπάγερν ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική
Διαγνώστηκε με καρκίνο ο «μύθος» του αγγλικού ποδοσφαίρου, Κέβιν Κίγκαν
Διαγνώστηκε με καρκίνο ο «μύθος» του αγγλικού ποδοσφαίρου, Κέβιν Κίγκαν
Δημοσίευμα «El Sol»: «Δεν πάει στη Ρίβερ ο Αντίνο, πουλήθηκε στον Παναθηναϊκό»!
Δημοσίευμα «El Sol»: «Δεν πάει στη Ρίβερ ο Αντίνο, πουλήθηκε στον Παναθηναϊκό»!
Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «έψησε» τον Αντίνο που μίλησε ξανά με Γκαγιάρδο
Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «έψησε» τον Αντίνο που μίλησε ξανά με Γκαγιάρδο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved