Παναθηναϊκός: Ευχαρίστησε Ελληνικό
Το Ελληνικό, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής, αισθάνθηκαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό.
Οι παίκτριες της Γιασεμή Σαμαντούρα πέρασαν νικηφόρα από το Ελληνικό, υποχρεώνοντάς το στην πρώτη φετινή ήττα του στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Οι «πράσινες» είχαν στο πλευρό τους και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, οι οποίοι -όπως και η ομάδα- έτυχαν άψογης φιλοξενίας, εξ ου και ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Ελληνικού για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας, αλλά και των φιλάθλων μας στην αναμέτρηση του Σαββάτου (08/12), καθώς επίσης και την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής που συνέβαλε τα μέγιστα για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».