Ανανέωσε με Βαλένθια ο Φαβεράνι
Το συμβόλαιό του με τη Βαλένθια μέχρι το 2015 επέκτεινε ο Βίτορ Φαβεράνι.
Ο 24χρονος σέντερ από το Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας υπέγραψε για ακόμη 2+1 χρόνια με τις «νυκτερίδες».
«Είμαι πραγματικά χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Πάντα ήθελα να μείνω στη Βαλένθια και είμαι ενθουσιασμένος που θα το κάνω μέχρι το 2015.
Η Βαλένθια είναι ο σύλλογος που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην ισπανική λίγκα, με πίστεψε και μου επέτρεψε να δείξω το παιχνίδι μου στο καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και αυτό δεν το ξεχνάω. Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στον σύλλογο, ο οποίος με έχει στηρίξει τόσο πολύ από τον πρώτο χρόνο», ήταν τα λόγια του Φαβεράνι.
Πέρσι, ο Φαβεράνι είχε 6.9 πόντους και 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην ACB και 7.2 πόντους και 2.9 ριμπάουντ ανά αγώνα στο Eurocup.