Αναβλήθηκε (και) επίσημα

Αναβλήθηκε (και) επίσημα

Μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες, η ΓΓΑ ανέβαλε και επίσημα τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ.

Κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, αν και αυτή ήταν η είδηση που είχε βγει από την τελευταία σύσκεψη. Πλέον, η ΓΓΑ ανέβαλε τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι έντονος ο φόβος που υπάρχει για πιθανές συγκρούσεις οπαδών των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο ματς. Η ΕΟΚ από την πλευρά της ήταν διατεθειμένη να αναλάβει τη διεξαγωγή του αγώνα, ωστόσο την τελική απόφαση πήρε η ΓΓΑ, με αποτέλεσμα την αναβολή του τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο  Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, σχετικά με τον αγώνα Τελικού Κυπέλου Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, μεταξύ των Ομάδων «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΕ», που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Κ.Γ. Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ελληνικού στις 6 Μαρτίου 2011 και ώρα 18.30, εξέδωσε την ακόλουθη απόφαση:

ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Έχοντας υπόψη:
Τις διατάξεις:
α. του Α.Ν. 397/68 « Περί επανασυστάσεως της Γ.Γ.Α. και των αρμοδιοτήτων αυτής».
β. Του Π.Δ. 63/2005 « Κώδικας Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα»
γ. Του άρθρου 41Δ παρ. 5 του Ν. 2725/99, όπως προστέθηκε με το άρθρο 4 παρ. 5 του Ν. 3057/2002 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3 του Ν. 3262/2004)
2. Την με αριθμ. 17713/29-4-2010  απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Αγγελικής Γκερέκου με θέμα «Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Υφυπουργού στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού  (ΦΕΚ 628/Β)
3.    Εισήγηση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
4.   Την αριθμ. πρωτοκόλλου 1700/2-3-2011 ομόφωνη εισήγηση της ΔΕΑΒ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την αναβολή διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλου Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος μεταξύ των ομάδων «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΕ», που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Κ.Γ. Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ελληνικού, στις 6 Μαρτίου 2011 και ώρα 18.30, για προφανείς λόγους διαφύλαξης  της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της περιουσίας των πολιτών, δηλαδή, για άκρως σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα καθοριστεί, σύμφωνα με το Νόμο, από τη διοργανώτρια αρχή, όταν διασφαλιστούν όλοι οι όροι για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα».



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/02) - Με Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/02) - Με Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Final 8 Κύπελλο Ελλάδας: Συμπληρώνεται το καρέ των ημιτελικών με Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Ηρακλής-Μύκονος
Final 8 Κύπελλο Ελλάδας: Συμπληρώνεται το καρέ των ημιτελικών με Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Ηρακλής-Μύκονος
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (18/02) - «Γυαλίζει το μάτι τους»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (18/02) - «Γυαλίζει το μάτι τους»
Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν: Ο οδηγός για το πρώτο βήμα και η απαιτητική δοκιμασία στο Champions League
Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν: Ο οδηγός για το πρώτο βήμα και η απαιτητική δοκιμασία στο Champions League
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved