Το 13ο καλοκαιρινό καμπ της ΚΑΠ
SHARE

Το 13ο καλοκαιρινό καμπ της ΚΑΠ

Για 13η διαδοχική χρονιά η Αγία Παρασκευή διοργανώνει καλοκαιρινό καμπ για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 17 ετών.

Το καμπ, που γίνεται σε συνεργασία με τη γυναικεία ομάδα ΓΣΑΠ, θα διεξαχθεί από τις 16 Ιουνίου έως και τις 15 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει τρεις περιόδους, διάρκειας εννέα ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν είτε στο κλειστό του Κοντόπευκου (Σάββατο και Κυριακή 08.30-13:30) είτε στα τηλέφωνα 2106398664, 6944440035 (Πάρης Καρδαράς), 6977395694 (Γιάννης Θεολογίτης), 6932673411 (Γιώργος Κουβατσέας) και 6936777354 (Νίκος Κούκης).

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΠ διανύει τις λαμπρότερες ημέρες της ιστορίας της, μιας και η ομάδα μας κατέκτησε την άνοδο στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Με την τεράστια αυτή επιτυχία δικαιώνονται οι προσπάθειες και η σκληρή και μεθοδική δουλειά χρόνων των ανθρώπων που την στελεχώνουν. Ωστόσο, η μεθοδικότητα και η σκληρή δουλειά ξεκινάει πρώτα από όλα από τα κάτω, από τις ακαδημίες και τα καμπ της Αγίας Παρασκευής. Έτσι, ο σύλλογός μας έχει τη χαρά και την υπερηφάνεια να διοργανώσει το 13ο καλοκαιρινό καμπ -που έχει γίνει πλέον θεσμός- με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσω του μπάσκετ και φυσικά τη... μύησή τους στα μυστικά του αθλήματος! Το καμπ απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 17 ετών. Μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΚΑΠ συνεργάζεται με μεγάλη επιτυχία με τον ΓΣΑΠ (τη γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής, που διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών), προκειμένου τα παιδιά -αγόρια και κορίτσια- να απολαύσουν τη συνεργασία και τη φιλία που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει στη νεολαία!

Το καμπ θα διαρκέσει από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει τρεις περιόδους. Κάθε περίοδος έχει διάρκεια εννέα ημέρες (οκτώ ημέρες προπόνηση και την Κυριακή ρεπό) από τις οποίες οι έξι ημέρες θα περιλαμβάνουν το βασικό προπονητικό πρόγραμμα και οι υπόλοιπες δύο θα είναι ξεχωριστό πρόγραμμα, στο οποίο θα προστίθεται μία απογευματινή προπόνηση με στόχο την κορύφωση της προπονητικής έντασης και την ανάδειξη του ταλέντου με βάση την εμπειρία οργάνωσης του European Michael Jordan Camp! Το καλοκαιρινό καμπ θα λειτουργήσει τις εξής ημερομηνίες:

1η περίοδος: 16 Ιουνίου-24 Ιουνίου
2η περίοδος: 27 Ιουνίου-5 Ιουλίου
3η περίοδος: 7 Ιουλίου-15 Ιουλίου

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι: Προσέλευση αθλητών:07.30-08.00, προπονητικό πρόγραμμα: 08.00-15.00, δημιουργική απασχόληση, φύλαξη παιδιών: 15.00-16.00».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Euroleague: Τα break σε Κωνσταντινούπολη και Μόσχα (videos)
Euroleague: Τα break σε Κωνσταντινούπολη και Μόσχα (videos)
Πλήγμα στη Γιουβέντους με Κεντίρα
Πλήγμα στη Γιουβέντους με Κεντίρα
Πρεμιέρα με 2η θέση για την Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας
Πρεμιέρα με 2η θέση για την Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας
Πόσο καιρό μπορεί να αντέξει το κρέας στην κατάψυξη;
Πόσο καιρό μπορεί να αντέξει το κρέας στην κατάψυξη;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies