Η απάντηση του Πορφύρα στη Χαλκίδα

Η απάντηση του Πορφύρα στη Χαλκίδα

Τη δική τους απάντηση στα όσα τους καταλογίζουν οι διοικούντες τη Χαλκίδα δίνουν, με σημερινή (15/02) ανακοίνωσή τους, στον Πορφύρα.

Οι Χαλκιδαίοι έκαναν λόγο για προπηλακισμούς στο «Π. Σαλπέας», στην κυριακάτικη (12/02) αναμέτρησή τους με τον Πορφύρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία κατηγορούν τους αντιπάλους τους για τη φιλοξενία που έτυχαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο κλειστό της Κανήθου, αλλά και τη συμπεριφορά τους στην έδρα τους, στον πρόσφατο αγώνα τους στο «Π. Σαλπέας».

Η ανακοίνωση, που τιτλοφορείται «Όλα όσα συνέβησαν στη Χαλκίδα και δεν συνέβησαν στου Σαλπέα», έχει ως εξής: «H διοίκηση του ΑΟΦ Πορφύρας, αναφερόμενη στα σχόλια του Γυμναστικού της Χαλκίδας για τον αγώνα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου παραθέτει τα εξής:

-Στη Χαλκίδα, πέραν των αθλητών του Πορφύρα, όλοι οι άλλοι πλήρωσαν εισιτήριο, ακόμη και ο πρόεδρο! Στου Σαλπέα αυτό δεν έγινε. Όχι μόνο πέρασαν όλοι ελεύθερα αλλά, κατόπιν απαίτησής τους(!), όλοι σχεδόν οι συνοδεύοντες έτυχαν και ιδιαίτερου κεράσματος!

-Στη Χαλκίδα η «μπάντα» των φιλάθλων ήταν ακριβώς πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων με το μάξιμουμ του θορύβου στη διάρκεια των τάιμ άουτ! Το γεγονός παρουσιάστηκε τότε με φωτογραφίες από την ιστοσελίδα μας και μάλιστα σχολιάστηκε η απόστασή του από τα πειραιώτικα ήθη. Στου Σαλπέα υπήρχε απόλυτη ησυχία!

-Στη Χαλκίδα δεν υπήρξαν από Πορφυριώτες φιλάθλους σφυρίγματα, παρόμοια με διαιτητικά, όταν επιτίθετο η Χαλκίδα. Στου Σαλπέα υπήρξαν αρκετά τέτοια σφυρίγματα από Χαλκιδείς όταν επιτίθετο ο Πορφύρας.

-Στη Χαλκίδα δεν υπήρξαν από πορφυριώτες κάλπικες παραινέσεις ότι τελειώνει ο χρόνος στους αντιπάλους όταν επιτίθεντο. Στου Σαλπέα αυτό γινόταν συνεχώς από τους Χαλκιδείς φιλάθλους, αλλά και από τον πάγκο(!) προς τους παίκτες της ομάδας μας.

-Στη Χαλκίδα δεν υπήρξε καμία ύβρις από Πορφυριώτες σε κανέναν. Στου Σαλπέα υπήρξαν επανειλημμένες ύβρεις από Χαλκιδείς προς όλους όσοι ήσαν στο παρκέ και όταν τους έγινε παρατήρηση από γονείς αθλητών μας να μην υβρίζουν τους παίκτες μας απήντησαν διπλωματικότατα ότι υβρίζουν τους... διαιτητές!

-Πράγματι, ο Πορφύρας βιντεοσκοπεί τα παιχνίδια του και τα παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του, αν και εφόσον συμφωνήσει σε αυτό και το προπονητικό τιμ. Ευνόητο είναι ότι όταν οι φίλαθλοι σηκώνονται να παρακολουθήσουν μία φιλονικία η κάμερα σταματάει να καλύπτει, επειδή η μόνη εικόνα που έχει είναι οι πλάτες των φιλάθλων.

Ο ΑΟΦ Πορφύρας κατανοεί τη στενοχώρια των στελεχών του Γυμναστικού που έχασαν έναν αγώνα από ομάδα ουραγό της βαθμολογίας σχεδόν στη λήξη του. Αλλά και ο Πορφύρας έχασε φέτος αγώνες με ελάχιστη διαφορά (Εργοτέλης, Νίκη), αλλά έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους του, μέσα και έξω από το γήπεδο. Εξάλλου, πέρασαν από του Σαλπέα και άλλες πρωτοκλασάτες ομάδες σαν τη Χαλκίδα, όπως ο Αετός και το Ίλιον. Ας ερωτηθούν τα στελέχη τους για τη φιλοξενία στου Σαλπέα.

Εμείς εδώ στο Χατζηκυριάκειο πιστεύουμε ότι μία απλή φιλονικία φιλάθλων, από τις πολλές που γίνονται κάθε Κυριακή στα γήπεδα, μεγεθύνεται υπέρμετρα και παρουσιάζεται στον υπερθετικό βαθμό μάλλον για εσωτερική κατανάλωση και για να καλύψει τυχόν αβελτηρίες τρίτων. Εξάλλου, διά μέσου της ιστοσελίδας της το συνηθίζει αυτό η Χαλκίδα ύστερα από κακό αποτέλεσμα. Ο ΑΟΦ Πορφύρας εύχεται στους Χαλκιδείς καλή συνέχεια και παρεμπιπτόντως τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν ζήτησε και δεν θα ζητήσει ποτέ την αρωγή τρίτων για να παραμείνει στη Γ’ Εθνική».



Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved