Γιούτα Τζαζ: Στόχος των Σέλτικς ο Ενές Καντέρ

Γιούτα Τζαζ: Στόχος των Σέλτικς ο Ενές Καντέρ

Δεν υπάρχουν ουσιαστικές προϋποθέσεις για ανταλλαγή του Ενές Καντέρ των Γιούτα Τζαζ μέχρι την προθεσμία της 19ης Φεβρουαρίου.

Οι Μπόστον Σέλτικς ενδιαφέρονται, αλλά γνωρίζουν πως ο 22άχρονος σέντερ θα γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι, οπότε σκοπεύουν να δείξουν υπομονή, αντί να αποζημιώσουν τους «μορμόνους». Ωστόσο, ο Καντέρ επιμένει για άμεση ανταλλαγή φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους εκπρόσωπους του Σολτ Λέικ Σίτι, που δύσκολα θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν αξιοσημείωτα ανταλλάγματα. Από την πλευρά του, ο Τρέι Μπερκ ομολόγησε ότι αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του συμπαίκτη του για αλλαγή ομάδας, αλλά ο Ρούντι Γκομπέρ παραδέχθηκε ότι γνώριζε για τα παράπονα του Καντέρ τονίζοντας πως ουδέποτε συζήτησε μαζί του το ζήτημα του χρόνου συμμετοχής, που μοιράζονται στη θέση «5» ανάλογα με τις επιλογές του Κουίν Σνάιντερ.

Μέμφις Γκρίζλις
Σύμφωνα με το RealGM, ο Τζάνις Τίμα της λετονικής VEF Ρίγα είναι έτοιμος να επιδιώξει μεταγραφή σε σύλλογο της Ευρωλίγκας, από τη στιγμή που οι Μέμφις Γκρίζλις δεν σκοπεύουν να του προσφέρουν συμβόλαιο, αν και ανήκει στην ομάδα των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη σε επίπεδο NBA. Αναφορικά με τη συνέχεια της regular season του 2014-15 μετά τη διακοπή για το All Star Game», οι «αρκούδες» θα βρεθούν την επόμενη Κυριακή (23/02, 04:00) στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς περιμένοντας πιθανή επιστροφή του Βινς Κάρτερ (πόδι), ενώ δύο ημέρες νωρίτερα (21/02, 04:00) οι εκπρόσωποι του Όρεγκον θα κοντραριστούν με τους Τζαζ στο «EnergySolutions Arena».

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Θυμίζουμε πως οι «μορμόνοι» περιμένουν επιστροφή των Ρόντνι Χουντ (πόδι) και Τζο Ινγκλς (μέση), αλλά έχουν αποκλείσει ήδη τον Άλεκ Μπερκς (ώμος) από την υπόλοιπη σεζόν. Από την πλευρά του, ο Τέρι Στοτς αναμένει ανάρρωση του Τζόελ Φρίλαντ (ώμος), ενώ ο Κρις Κέιμαν (αστράγαλος) λογικά θα τεθεί στη διάθεσή του για το επόμενο ματς της ομάδας του. Με τη σειρά του, ο Νικολά Μπατούμ είπε ότι θα συνεχίσει με συντηρητική διάθεση απέναντι στον γνωστό τραυματισμό στον δεξιό καρπό επαναλαμβάνοντας πως δεν θεωρεί απαραίτητη χειρουργική επέμβαση.

Τορόντο Ράπτορς
Αντίθετα, οι Τορόντο Ράπτορς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Πάντως, ο Ντουέιν Κέισι θέλησε να προσφέρει συγχαρητήρια στον Γιόνας Βαλαντσίουνας με αφορμή τη συνεχή αγωνιστική βελτίωσή του, αν και δεν του δείχνει εμπιστοσύνη στα κρίσιμα λεπτά των αγώνων του μοναδικού καναδικού συλλόγου του «μαγικού» κόσμου.



Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα
Champions League: Γι’ αυτό ακυρώθηκε η κόκκινη στον Ταρέμι - Η ανάλυση της UEFA
Champions League: Γι’ αυτό ακυρώθηκε η κόκκινη στον Ταρέμι - Η ανάλυση της UEFA
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο σύλλογός μου»
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο σύλλογός μου»
Το «ντέρμπι αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός παίζει δυνατά στην COSMOTE TV
Το «ντέρμπι αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός παίζει δυνατά στην COSMOTE TV
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved