Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Επιστρέφει ο Κέβιν Ντουράντ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Επιστρέφει ο Κέβιν Ντουράντ

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προπονήθηκε χωρίς περιορισμούς ο Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που αύριο υποδέχονται τους Φίνιξ Σανς.

Εκκρεμεί επιβεβαίωση του Σκοτ Μπρουκς, αλλά γίνεται αντιληπτό πως ξεπέρασε τραυματισμό στον αστράγαλο και πως θα δώσει το παρών στον αυριανό αγώνα (01/01, 03:00) του «Chesapeake Energy Arena». Εξάλλου, ο Άντονι Μόροου δήλωσε πως ο συμπαίκτης του είναι πλέον σε καλή κατάσταση. Αντίθετα, ο Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) οδεύει προς νέο παραγκωνισμό. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Σερζ Ιμπάκα ξεκαθάρισε πως είναι επικεντρωμένος στην άμυνα, όχι στα σουτ, αλλά ο Μπρουκς ανέφερε πως αναζητά λύση μαζί με τους συνεργάτες του για σημαντικότερη παρουσία του Ισπανού διεθνή στα κρίσιμα λεπτά των παιχνιδιών της regular season του 2014-15.

Φίνιξ Σανς
Για τους «ήλιους» προηγείται σημερινή επίσκεψη (31/12, 03:00) στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, αλλά ο Τζεφ Χόρνασεκ έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του. Από την πλευρά του, ο 25χρονος πλέι-μέικερ, Κρις Ράιτ, ετοιμάζεται να αφήσει τους Μπάκερσφιλντ Τζαμ, θυγατρική ομάδα των Σανς στην D-League, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με την ιταλική Πέζαρο.

Νιου Ορλίνς Πέλικανς
Χωρίς τον Έρικ Γκόρντον (ώμος) συνεχίζουν οι «πελεκάνοι», καθώς ο Μόντι Ουίλιαμς παραδέχθηκε πως δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία για την επιστροφή του 26χρονου γκαρντ. Πάντως, ο Γκόρντον εκτίμησε πως δεν θα χρειαστεί πολλές προπονήσεις, μόλις αποσπάσει έγκριση για αγωνιστική παρουσία από το ιατρικό τιμ προβλέποντας πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα κριθεί ετοιμοπόλεμος. Απόψε, μάλιστα, θα λείψει και ο Τζον Σάλμονς, ο οποίος πήρε άδεια με αφορμή προσωπικό πρόβλημα.

Ντιτρόιτ Πίστονς
Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (31/12, 02:00), οι υγιέστατοι Ντιτρόιτ Πίστονς δοκιμάζονται στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ, επί σειρά ετών ομάδα του Σταν Βαν Γκάντι. Μάλιστα, ο 55χρονος πρόεδρος και κόουτς των «πιστονιών» έδειξε να ζηλεύει τα «περιουσιακά στοιχεία» των εκπρόσωπων της Φλόριντα, ενώ πρόσθεσε πως δεν θα δοκιμάσει την τύχη του σε άλλο σύλλογο του NBA τονίζοντας πως υποσχέθηκε στη γυναίκα του ότι θα αποσυρθεί μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Τέλος θυμίζουμε πως ο Ζακ Βον στερείται ακόμα των υπηρεσιών του Άαρον Γκόρντον (πόδι).



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved