Μαϊάμι Χιτ: Άρρωστος Ουέιντ με Τζαζ

Μαϊάμι Χιτ: Άρρωστος Ουέιντ με Τζαζ

Λόγω ίωσης, ο Ντουέιν Ουέιντ έχασε το πρωινό ζέσταμα και δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος, αλλά θα παίξει στο σημερινό ματς των Μαϊάμι Χιτ.

Αντίθετα, ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) δεν θα δώσει το παρών στον αποψινό αγώνα (13/12, 04:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena», καθώς αποκλείστηκε από νωρίς, ενώ ο Κρις Άντερσεν (αστράγαλος) ομολόγησε ότι θα προσπαθήσει να γυρίσει στα παρκέ από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, οπότε θα χάσει και το κυριακάτικο παιχνίδι (15/12, 01:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «AmericanAirlines Arena». Με τη σειρά τους, χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι «μορμόνοι», κάτι που ισχύει επίσης για τους Φίνιξ Σανς ενόψει του σημερινού παιχνιδιού (13/12, 04:00) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «US Airways Center», αφού ο Τζεφ Χόρνασεκ επιβεβαίωσε πως ο Αϊσάια Τόμας (αστράγαλος) είναι πλέον στη διάθεσή του.

Ούτε τα «πιστόνια» αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα τραυματισμού, καθώς ο Τζόντι Μικς (μέση) είναι πράγματι έτοιμος για ντεμπούτο μέσα στη regular season του 2014-15, ενώ αύριο (14/12, 05:00) η ομάδα του Σταν Βαν Γκάντι θα βρεθεί στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, που θα συνεχίσουν χωρίς τον Ντε Μάρκους Κάζινς (ίωση). Πάντως, ο Μάικ Μαλόουν εκτίμησε πως ο βασικός σέντερ του θα επανενταχθεί κατά 100% στο προπονητικό πρόγραμμά του την επόμενη εβδομάδα έπειτα από περιορισμένη παρουσία στις ομαδικές ασκήσεις της τρέχουσας, ενώ ο Όμρι Κάσπι (γόνατο) προπονήθηκε σήμερα φορώντας προστατευτικό και αναμένεται να παίξει στο αυριανό ματς.

Προστατευτικό στο δεξί πόδι φορά ο Ρούντι Γκέι, ο οποίος παραμένει μακριά από το 100% λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, αλλά θα δώσει επίσης το παρών στον αυριανό αγώνα. Σε άλλο αυριανό ματς (13/12, 21:00), οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δοκιμάζονται στο «American Airlines Center» των Ντάλας Μάβερικς, αλλά απέκλεισαν από σήμερα τον Άντριου Μπόγκουτ (γόνατο), ο οποίος θα χάσει και το μεθαυριανό παιχνίδι (15/12, 01:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center», όπως ξεκαθαρίστηκε, αν και ο πρόσφατος τραυματισμός του δεν θεωρήθηκε σοβαρός σε πρώτο βαθμό. Ούτε ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) θα παίξει αύριο, αν και συνέχισε την πρόοδό του τα τελευταία 24ωρα.

Ούτως ή άλλως, δύσκολα θα πάρει θέση στη βασική πεντάδα σε βάρος του Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος παρατηρήθηκε για φλόπινγκ από την πειθαρχική επιτροπή του NBA, οπότε στο επόμενο αντίστοιχο ατόπημά του θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 5.000 δολαρίων. Στα των «μαβς», ο Τζαμίρ Νέλσον (ώμος) δηλώθηκε αμφίβολος για το αυριανό ματς έπειτα από αποκλεισμό ενός αγώνα, ενώ αβέβαιη κρίθηκε επίσης η παρουσία του Τσάντλερ Πάρσονς λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Μάλιστα κρίθηκε απαραίτητη επιστροφή του Ρίκι Λέντο στο βασικό ρόστερ από τους Τέξας Λέντζεντς της D-League, κάτι που επιβεβαιώνει ότι ο Ρέιμοντ Φέλτον παραμένει έσχατη λύση για τη θέση «1» στο μυαλό του Ρικ Καρλάιλ.

Από την πλευρά του, ο Ζερμέιν Ο’ Νιλ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση επιστροφής στο NBA μέχρι τον Ιανουάριο. Θυμίζουμε πως ο 37χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα των Χιτ, των «πολεμιστών», των Μπόστον Σέλτικς, των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και των Ιντιάνα Πέισερς, είναι… παλαίμαχος από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.



Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved