Χιούστον Ρόκετς: Παρών ο Χάρντεν, το Σάββατο ο Χάουαρντ

Χιούστον Ρόκετς: Παρών ο Χάρντεν, το Σάββατο ο Χάουαρντ

Πλην συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τζέιμς Χάρντεν θα παίξει στο σημερινό ματς των Χιούστον Ρόκετς όντας μακριά από το 100% λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

«Έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα και εκτίμησε πως θα δώσει το παρών στον αποψινό αγώνα (11/12, 05:30) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «ORACLE Arena». Αντίθετα, ο Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο) αποκλείστηκε από το σημερινό ματς και από το αυριανό (12/12, 05:30) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena», αλλά δήλωσε πως ελπίζει ότι θα προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι (14/12, 03:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Toyota Center». Θυμίζουμε πως από χθες περιθωριοποιήθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου (γόνατο) και Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος), ενώ σήμερα ακολούθησε από νωρίς το παράδειγμά τους ο Φραντσίσκο Γκαρσία (αστράγαλος). Στα πιτς παραμένει επίσης ο Τέρενς Τζόουνς (πόδι), ο οποίος είναι εκτός επ’ αόριστον.

Πέρα από τους πολλαπλούς τραυματισμούς, οι Τεξανοί δείχνουν πιεστικοί στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών με άλλες ομάδες του NBA για ανταλλαγές, αφού σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν εξαίρεση ανταλλαγής αξίας 8,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Αντίθετα, οι Ουόριορς μάλλον θα συνεχίσουν με το τωρινό δυναμικό τους, ενώ σήμερα παρουσίασαν τον ανανεωμένο σχεδιασμό για το νέο κλειστό τους, που θα χριστεί στο Σαν Φρανσίσκο και αναμένεται να είναι έτοιμο στην έναρξη της regular season του 2018-19. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Άντριου Μπόγκουτ (γόνατο) αποκλείστηκε, αν και οι «πολεμιστές» δεν θεωρούν σοβαρό τον πρόσφατο τραυματισμό του, ενώ ο Φέστους Εζέλι βρέθηκε στη βασική πεντάδα του Στιβ Κερ μπροστά από τον Μαρίς Σπέιτς.

Θυμίζουμε επίσης πως ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) των εκπρόσωπων του Όκλαντ είναι πλέον στο περιθώριο επ’ αόριστον, όπως ο Ντε Μάρκους Κάζινς (ίωση) των «βασιλιάδων», που δεν αντιμετωπίζουν άλλους τραυματισμούς ενόψει του αυριανού αγώνα. Απόψε (11/12, 05:30), οι Ντένβερ Νάγκετς υποδέχονται τους Μαϊάμι Χιτ στο «Pepsi Center» χωρίς τους Νέιτ Ρόμπινσον (μέση), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), οι οποίοι αποκλείστηκαν μαζί με τον Ράντι Φόι (τετρακέφαλος), αλλά ο Κένεθ Φαρίντ (μέση) «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα και θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από δύο συνεχόμενους παραγκωνισμούς ως αναπληρωματικός, ενώ στη διάθεση του Μπράιαν Σο θα τεθεί επίσης ο Γιουσούφ Νούρκιτς ύστερα από ολιγοήμερη άδεια.

Στα των Χιτ, ο Κρις Άντερσεν (αστράγαλος) παραμένει στα πιτς, ενώ αποκλείστηκε επίσης ο Τζος Μακ Ρόμπερτς λόγω τραυματισμού στο γόνατο, που αποκόμισε από το χθεσινό παιχνίδι με τους Φίνιξ Σανς. Αντίθετα, ο Ντουέιν Ουέιντ, θα δώσει το παρών, αν και χθες έπαιξε με πονοκέφαλο, που παραλίγο να προκαλέσει τον παραγκωνισμό του από τον σημερινό αγώνα. Όπως και να έχει, ο Κρις Μπος θα συνεχίσει κανονικά, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του επανέλαβε ότι το περασμένο καλοκαίρι έθεσε ως προτεραιότητα την παραμονή του στον σύλλογο της Φλόριντα, αλλά παραδέχθηκε πως οι «ήλιοι» και οι Ρόκετς τον απασχόλησαν σε έντονο βαθμό.

Μεθαύριο (13/12, 04:00), η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα ολοκληρώνεται σειρά πέντε εκτός έδρας αγώνων στο «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ, που πορεύονται πλέον στη regular season του 2014-15 χωρίς τραυματισμούς μελών του ρόστερ του Κουίν Σνάιντερ. Τέλος, οι «μορμόνοι» συμπλήρωσαν δεκαπεντάδα στο δυναμικό ανακοινώνοντας την απόκτηση του Πάτρικ Κρίστοφερ, ο οποίος αγωνιζόταν στους Αϊόβα Ένερτζι της D-League, θυγατρική ομάδα των Μέμφις Γκρίζλις, που τον είχαν στο ρόστερ τους κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας.



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved