Μαϊάμι Χιτ: Πάλι έξω ο Ντουέιν Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Πάλι έξω ο Ντουέιν Ουέιντ

Από πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ αποκλείστηκε ο Ντουέιν Ουέιντ λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Νόρις Κόουλ (δάκτυλο χεριού), ο οποίος αρχικά κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος για το αποψινό ντέρμπι (23/11, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center». Λογικά ο Έρικ Σποέλστρα θα πορευτεί με τους Σαμπάζ Ναπίερ και Μάριο Τσάλμερς στη βασική πεντάδα δίπλα στους Λουόλ Ντενγκ, Σόουν Ουίλιαμς και Κρις Μπος, ενώ την ίδια σύνθεση ίσως κληθεί να χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς (24/11, 01:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «AmericanAirlines Arena». Στα των Μάτζικ, προέκυψε θλάση στη δεξιά γάμπα για τον Τομπίας Χάρις, ο οποίος αποκλείστηκε, ενώ οι Άαρον Γκόρντον (πόδι) και Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος) είναι στα πιτς μαζί με τον Κάιλ Ο’ Κιν (αστράγαλος).

Μάλιστα, ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος χτύπησε στην πρεμιέρα της ομάδας του Ζακ Βον στη regular season του 2014-15, παραδέχθηκε πως θα χάσει και τον μεθαυριανό αγώνα (25/11, 02:00) στο «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς θέτοντας ως στόχο την επιστροφή του στο εντός έδρας ματς της Τετάρτης (27/11, 02:00) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Σήμερα, πάντως, ο Ουίλι Γκριν θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα δίπλα στους Εβάν Φουρνιέ, Βίκτορ Ολαντίπο, Τσάνινγκ Φράι και Νικ Βούτσεβιτς. Από την πλευρά τους, οι «σφήκες» δεν υπολογίζουν τον Τζεφ Τέιλορ (τιμωρία).

Επίσης, ο Στιβ Κλίφορντ εκτίμησε πως ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πόδι) θα παραμείνει στο περιθώριο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Ούτε ο Πι Τζέι Χέρστον (αστράγαλος) θα παίξει αύριο, ενώ κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος για το μεθαυριανό παιχνίδι (25/11, 02:00) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Time Warner Cable Arena». Απόψε (23/11, 02:30), οι Νιου Γιορκ Νικς υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Madison Square Garden» χωρίς τον Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος υπέστη τραυματισμό στη γάμπα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης υποχρεώνοντας την αναβολή της φετινής πρεμιέρας του, ενώ στα πιτς είναι επίσης ο Κλίαντονι Έρλι (γόνατο). 

Αντίθετα, ο Χοσέ Καλντερόν (γάμπα) θα επιστρέψει στα παρκέ ως βασικός αντί του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος στο εξής θα ανταγωνιστεί τον Πάμπλο Πριτζιόνι για τον ρόλο του αναπληρωματικού πλέι-μέικερ, όπως παραδέχθηκε ο Ντέρεκ Φίσερ, ενώ στο αρχικό σχήμα είναι οι Καρμέλο Άντονι, Ιμόν Σουμπέρτ, Κουίνσι Έισι και Σαμ Ντάλεμπερτ. Από την άλλη λείπουν ο Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Τζέραμι Γκραντ (πόδι) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι). Χθες, οι «σίξερς» έπεσαν στο 0-12 χάνοντας από τους Φίνιξ Σανς, αλλά ο Νέρλενς Νόελ πέτυχε ατομικό στόχο στο ξεκίνημα του αγώνα με αντιαθλητικό φάουλ σε βάρος του Έρικ Μπλέντσο, ο οποίος υποστήριξε ότι το Κεντάκι μπορεί να κερδίσει τους χθεσινούς αντιπάλους των «ήλιων». 

Αμφότεροι, πάντως, έχουν περάσει από τους Ουάιλντκατς, ενώ σήμερα (23/11, 02:00) οι εκπρόσωποι της Αριζόνα δοκιμάζονται στο «Bankers Life Fieldhouse» των Ιντιάνα Πέισερς, που απέκλεισαν και τον Σι Τζέι Μάιλς (γάμπα). Θυμίζουμε πως δεδομένα στο περιθώριο είναι οι Πολ Τζορτζ (πόδι), Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος), Τζορτζ Χιλ (γόνατο) και Σι Τζέι Ουότσον (πόδι). Αντίθετα, οι εκπρόσωποι της Αριζόνα συνεχίζουν χωρίς προβλήματα τραυματισμού, γεγονός που επιτρέπει πολυτέλειες στον καταμερισμό του χρόνου συμμετοχής για τον Τζεφ Χόρνασεκ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός των Σανς δήλωσε πως θα μοιράζει τη θέση του σέντερ ανάμεσα στους Μάιλς Πλαμλί και Άλεξ Λεν σε κάθε 12λεπτο των αγώνων.



Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved