Λος Άντζελες Λέικερς: Συν Νικ Γιανγκ την επόμενη εβδομάδα

Λος Άντζελες Λέικερς: Συν Νικ Γιανγκ την επόμενη εβδομάδα

Από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση ο Νικ Γιανγκ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα θα χάσει το σημερινό ματς (15/11, 05:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και το μεθαυριανό με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (17/11, 04:30) στο «Staples Center», αλλά από την επόμενη εβδομάδα φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη regular season του 2014-15. Αντίθετα, ο Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) είναι στη διάθεση του Μπάιρον Σκοτ από το αποψινό παιχνίδι, στο οποίο ο Τζόρνταν Κλάρκσον θα αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο με αφορμή τον παραγκωνισμό του Ρόνι Πράις (τιμωρία). Θυμίζουμε πως οι Στιβ Νας (μέση), Τζούλιους Ραντλ (πόδι) και Ουέιν Έλινγκτον (άδεια) είναι δεδομένα εκτός, όπως οι Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) και Πάτι Μιλς (ώμος) των Τεξανών.

Για τους Λέικερς, τα δοκιμαστικά για προσθήκη παίκτη στο ρόστερ θα συνεχιστούν με τον Τάιρους Τόμας, ο οποίος πέρασε πρόσφατα από τις εγκαταστάσεις των Μέμφις Γκρίζλις, ενώ για τους «πολεμιστές» προηγείται αυριανό παιχνίδι (16/11, 05:30) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «ORACLE Arena». Πάντως, ο Στιβ Κερ ομολόγησε πως μελετά το ενδεχόμενο προσαρμογών στη βασική πεντάδα εν τη απουσία του Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ενώ οι Τζάστιν Χολιντέι και Ογκνιέν Κούζμιτς υποβιβάστηκαν στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς της D-League. Από την πλευρά τους, οι «σφήκες» δοκιμάζονται σήμερα (15/11, 04:00) στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς, αλλά απέκλεισαν τον Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ από αμφότερα τα ματς έπειτα από κάταγμα κόπωσης στο δεξί πόδι.

Άρα, ο Πι Τζέι Χέρστον θα καλύψει το κενό στο αρχικό σχήμα, ενώ αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα κρίθηκε ο Λανς Στέφενσον, ο οποίος ανέφερε ότι έχει επικεντρωθεί στη συγκέντρωση ριμπάουντ. Αβέβαιη είναι και η παρουσία του Γκάρι Νιλ εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό πόδι, ενώ από χθες δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος ο Μάρβιν Ουίλιαμς (γόνατο). Εντούτοις και οι τρεις πήραν μέρος στο τελικό ζέσταμα και κρίθηκαν ετοιμοπόλεμοι, ενώ ο Τζεφ Τέιλορ (δικαστήριο) παραμένει εκτός ομάδας. Αντίθετα, οι «ήλιοι» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, ενώ αύριο (16/11, 05:30) θα βρεθούν στο «Staples Center» για ματς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Στα των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων», ο Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς δηλώθηκε αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό αχίλλειο τένοντα, αλλά ο Σπένσερ Χάους (πόδι) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς. Σημειώνουμε επίσης πως τα «σπιρούνια» ολοκληρώνουν αύριο σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Πάντως, ο Ντε Μάρκους Κάζινς επανήλθε στο προσκήνιο ξεκαθαρίζοντας πως δεν σέβεται τον συντοπίτη του από την Αλαμπάμα, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ενώ στο χθεσινό ματς με τους Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη χρεώθηκε τεχνική ποινή για πρώτη φορά μέσα στην τρέχουσα σεζόν παραμένοντας εντός του σχετικού στόχου του.



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved