Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Αποκαλυπτικός και… ειλικρινής ο Κέβιν Μάρτιν

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Αποκαλυπτικός και… ειλικρινής ο Κέβιν Μάρτιν

Ο Κέβιν Μάρτιν παραδέχθηκε μεν πως έκανε… πλάκα με τον Κέβιν Λοβ, αλλά πρόσθεσε πως πολλές φορές έκανε πλάκα και σε προπονήσεις.

Στην πρόσφατη Media Day των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, που τον προορίζουν για τη θέση «2» του αρχικού σχήματος, ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι ο Λοβ ανταλλάχθηκε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά αρκετές ημέρες αργότερα κλήθηκε να ξεκαθαρίσει πως αστειευόταν. Παραδέχθηκε επίσης πως σε πολλές προπονήσεις των τελευταίων πέντε ή έξι ετών αρκέστηκε σε μειωμένη ατομική προσπάθεια, κάτι που χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο, ενώ πρόσθεσε πως το 2013-14 η ομάδα δεν σεβάστηκε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Ρικ Έιντελμαν με τη συνολική συμπεριφορά της εντός παρκέ. Μάλιστα, ο 31χρονος γκαρντ δεν εξαίρεσε τον εαυτό του, ενώ αποκάλυψε πως συζήτησε τον προβληματισμό του γύρω από τον παλαίμαχο προπονητή με τον ιδιοκτήτη, Γκλεν Τέιλορ.

Πλέον κόουτς είναι ο Φλιπ Σόντερς, ο οποίος έχει τον παλαίμαχο ΝΒΑer και άλλοτε παίκτη του, Τσόνσι Μπίλαπς, δίπλα του με ανεπίσημο ρόλο τα τελευταία 24ωρα, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του Άντονι Μπένετ στο ξεκίνημα της τρέχουσας preseason και εξέφρασε την έκπληξή του για την ετοιμότητα του Χοσέ Μπαρέα, που μέχρι πρότινος προοριζόταν για ανταλλαγή ή αποδέσμευση. Από τη μία, ο Καναδός φόργουορντ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την… τραγική, που εμφάνισε ως 1η επιλογή του ντραφτ του 2013 κατά τη διάρκεια της rookie χρονιάς του με τους «Καβς», ενώ ο Μπαρέα προσπαθεί να εξασφαλίσει αγωνιστικό ρόλο στη θέση «1» πίσω από τους Ρίκι Ρούμπιο και Μο Ουίλιαμς. Μάλιστα, ο Σόντερς δείχνει διάθεση και για ταυτόχρονη παρουσία του Ισπανού πλέι-μέικερ και του εμπειρότερου Ουίλιαμς, κυρίως στα κρίσιμα λεπτά των επερχόμενων αγώνων.

Από εκεί και πέρα, ο Σαμπάζ Μουχάμαντ υποστήριξε πως νιώθει εξαιρετικά έπειτα από την καλοκαιρινή ενδυνάμωσή του, ενώ το νεότερο μέλος του τεχνικού επιτελείου των Τίμπεργουλφς, Μάικ Πένμπερθι, είπε ότι διακρίνει έντονη επιθυμία για βελτίωση στο σουτ από τον Ρούμπιο. Σε καλή κατάσταση δήλωσε επίσης ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε μεν προπονήσεις χωρίς προστατευτικό στο πόδι, αλλά αποκλείστηκε από τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις, καθώς εκτιμήθηκε πως χρειάζεται σειρά από ρεπό λόγω των προβληματικών αστραγάλων του.

Περιθωριοποιήθηκε σήμερα και ο Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ, ο οποίος υπέστη μικροτραυματισμό στον αστράγαλο στη χθεσινή προπόνηση. Μέσα σε όλα, ο Θάντεους Γιανγκ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Φιλαδέλφεια 76ερς μέσω της ανταλλαγής του Λοβ, δήλωσε πως φέτος θα εκτελέσει περισσότερα τρίποντα αφήνοντας πίσω τους σχετικούς περιορισμούς που αντιμετώπισε στους «Σίξερς», ενώ ο πρόεδρος και τεχνικός των Τίμπεργουλφς ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει αντίστοιχη ελευθερία στις επιθετικές επιλογές του Μπένετ.



«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved