Μπόστον Σέλτικς: Οι «σφαλιάρες» του Ουάλας

Μπόστον Σέλτικς: Οι «σφαλιάρες» του Ουάλας

Ο μειωμένος ρόλος του εντός των αδύναμων Μπόστον Σέλτικς έχει επηρεάσει τον Τζέραλντ Ουάλας, όπως ομολόγησε ο 31χρονος φόργουορντ μέσω συνέντευξης.

Στα πρώτα σαράντα παιχνίδια της τρέχουσας regular season είναι αποκλειστικά αναπληρωματικός του Μπραντ Στίβενς και διατηρεί μέσο όρο 22.1 λεπτών. «Είναι σφαλιάρα για μένα, επειδή έπρεπε να προσαρμοστώ πάλι σε νέα δεδομένα. Πρώτα κλήθηκα να αποδεχθώ τον ρόλο μου, κάτι που δεν ήταν εύκολο. Κάθομαι στον πάγκο και βλέπω τους υπόλοιπους να μην προσπαθούν, όσο πρέπει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουάλας, τη στιγμή που ο Κιθ Μπόγκανς παραμένει εκτός ομάδας με άδεια, επειδή δεν αποδέχθηκε με αντίστοιχο τρόπο την περιθωριοποίηση από το rotation των «κελτών». Πέρα από τα προβλήματα, πάντως, ο Ραζόν Ρόντο (γόνατο) θα κάνει ντεμπούτο με περιορισμένη χρονική συμμετοχή στο αποψινό ματς (18/01, 02:30) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «TD Garden».

Στο μεταξύ, οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης επισημοποίησαν δεκαήμερο συμβόλαιο για τον Κρις Τζόνσον, ο οποίος είχε μέσους όρους 19.4 πόντων και 6.8 ριμπάουντ για τους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς της D-League, ενώ από χθες οι «λιμνάνθρωποι» κατακύρωσαν προσθήκη του Μάνι Χάρις στο ρόστερ μέσω αντίστοιχου συμφωνητικού. Αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι στο σημερινό παιχνίδι, αλλά οι Λέικερς θα στερηθούν των υπηρεσιών έξι παικτών, καθώς ο Νικ Γιανγκ θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Στιβ Μπλέικ (αγκώνας), Στιβ Νας (μέση), Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιους μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί είναι στον κατάλογο τραυματιών του Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Σήμερα το πρωί, μάλιστα, οι παίκτες συναντήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς την παρουσία προπονητών, ώστε να συζητήσουν την τιμωρία του Γιανγκ λόγω της διένεξης με τον Άλεξ Λεν στο πρόσφατο ματς με τους Φίνιξ Σανς. Από τη μία, ο Ντ’ Αντόνι ισχυρίστηκε πως δε δημιουργήθηκαν εντάσεις, αλλά ο Κένταλ Μάρσαλ δήλωσε πως ο συμπαίκτες του δε φέρθηκε έξυπνα και πρόσθεσε πως έχει δει φωτογραφία, η οποία κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και τον εμφανίζει να παρακολουθεί παθητικά τον 28χρονο γκαρντ/φόργουορντ, όταν δοκίμαζε τις… πυγμαχικές αρετές του. Μέσα σε όλα, ο Κόμπι δήλωσε πως θα επανεξεταστεί τον Φεβρουάριου, οπότε απέκλεισε το ενδεχόμενο προγενέστερης επιστροφής στη δράση.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο
Έιβερι Μπράντλεϊ
Τζέριντ Μπέιλες
Φιλ Πρέσεϊ
Κιθ Μπόγκανς (Άδεια)
Κρις Τζόνσον

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Τζέραλντ Ουάλας
Μπράντον Μπας
Κρις Χάμφρις

Σέντερ
Βίτορ Φαβεράνι
Κέλι Όλινικ
Τζόελ Άντονι

Και το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας (Τραυματίας)
Κόμπι Μπράιαντ (Τραυματίας)
Στιβ Μπλέικ (Τραυματίας)
Τζόρνταν Φάρμαρ (Τραυματίας)
Τζόντι Μικς
Ζαβιέ Ανρί (Τραυματίας)
Κένταλ Μάρσαλ
Μάνι Χάρις

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ (Τιμωρημένος)
Ράιαν Κέλι

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved